Ansikt,  Kropp

Gøyale og Insta-vennlige gaver som funker

De neste dagene mot jul kommer til å gå veldig fort. Jeg har i alle fall mange planer og gjøremål med gaver som skal handles og leveres. I tillegg er det at par sosiale ting til som jeg skal være med på før julen ringes inn.

Jeg vet hva jeg skal gi i gaver, men jeg vet det er noen som er på jakt etter siste liten-gaver, og som heller ikke helt hva de skal kjøpe. I stedet for godterier er det mulig å kjøpe litt morsomme gaver, men som allikevel gjør nytte for seg. Her er noen gøyale gaveforslag i beauty-gavmildhetens ånd.

I butikkene finnes det altså så utrolig mye morsomt innen sminke. Jeg har falt denne gullkulen fra Teeez Cosmetics med smaragdgrønn øyeskygge i, en farge som kommer til å være hot til våren!

Tannbørsting trenger absolutt ikke være kjedelig! Hva med en duo fra My White Secret med beskyttende dagkrem og blekende nattkrem!

Masker er en morsom måte å gjøre hudpleie på! OhK! Gold Dust Peel Off  Mask kommer som kit slik at du faktisk må mikse den samme selv. En morsom venninnegave der du kjøper en til deg selv og en til venninnen slik at dere får en anledning til å gjøre noe sammen.

Black Magic fra Nordic Treat er en kjempegod maske som både virkelig beroligende, er rensende og fuktgivende. Det som er ekstra gøyalt er at den er svart. Den passer derfor som gave til både menn og tenåringsgutter også!

Lip Mask er bare veldig gøyalt, i tillegg til at leppene får ekstra med fukt.

Tony Moly har noen utrolig gøyale innpakninger. Etter min mening forstyrrer forpakningene litt for innholdet som er ganske så bra. De kan også føles litt barnslige ut, men jeg kan love deg at du blir glad av å ha figuren med håndkrem på skrivepulten. Dessuten er den god, selv om duften er litt søt. Eggets plomme er en primer som er super på porer.

Det viktigste du kan gjøre for huden din er faktisk å rense den. Glov rensevotter fjerner sminke og andre urenheter. Etterpå renser du den med den magnetiske sticken. Perfekt å a med på hytteturer.

Enda flere rense- og huddubbedingser! Tweezermann har blant annet kommet med en søt rensekost som gjør at du renser huden bare enda bedre. De har også fått en dermashave som fungerer som en peeling. Den skal du være veldig forsiktig med, og husk å lese bruksanvisningen godt.

Naturlige produkter er alltid digg. Kaffeskrubb er en klassiker, og er en enkel måte å kvitte seg med tørr vinterhud på. Dessuten får huden mykgjørende olje og beskyttende antioksidanter med på kjøpet. Denne er fra Nacomï og er håndlaget.

Legg igjen et svar