Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hudpleie Parfyme

Skjønn farsdag

on
9. november 2019

I morgen er det farsdag, og da er det mange fedre som fortjener å få litt oppmerksomhet. Hvorfor ikke gi en beautygave som gir litt velvære og som hjelper dem å ta litt vare på seg selv!

Under ser du noen forslag i ulike prisklasser, fra kroner 50 og oppover. De kan gis hver for seg, eller du kan sette sammen til en pakke som du for eksempel legger i en eske eller pakker inn i cellofan.

Vet du at pappaen din eller faren til barna dine liker parfymer kan du klinke til med en god duft. Ralph Lauren Polo Blue Gold Blend er frisk, aromatisk og krydret på en gang. Valentino Uomo Born i Roma er treaktig og krydret med innslag av grønt og salt. Diesel Spirit of the Brave er frisk og aromatisk.

Alle menn trenger å pleie huden sin! Her er noen produkter som pappaer vil digge. De gir masse fukt og næring, og så er de fine i konsistensen.

  • Clinique for Men, Maximum Hydrator
  • Skinceuticals, HA Intensifier

Superlekker duo med kombinert rense- og barberingsgel og fukt fra Janssen Cosmetics.

Smart barberingskum i serviett, øyemaske for poser under øynene og svart dukmaske som gir huden masse fukt fra Nordic Treat. Enten hver for seg eller som en liten pakke.

Til slutt en dubbedings fra Skinup som menn kan like. Fylles opp med fukt og antioksidanter som sprayes på huden uten at han trenger å smøre utover. Veldig greit for de som hater krem på hendene, men som virkelig trenger fukt i ansiktet.

Og her er den snille og gode Pappaen min (og mamma) som fortjener all oppmerksomhet i verden. Han vet ikke hva godt han kan gjøre for deg! Glad i deg!

GOD FARSDAG TIL ALLE FEDRE!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT