Ansikt,  Hudpleie,  Parfyme

Skjønn farsdag

I morgen er det farsdag, og da er det mange fedre som fortjener å få litt oppmerksomhet. Hvorfor ikke gi en beautygave som gir litt velvære og som hjelper dem å ta litt vare på seg selv!

Under ser du noen forslag i ulike prisklasser, fra kroner 50 og oppover. De kan gis hver for seg, eller du kan sette sammen til en pakke som du for eksempel legger i en eske eller pakker inn i cellofan.

Vet du at pappaen din eller faren til barna dine liker parfymer kan du klinke til med en god duft. Ralph Lauren Polo Blue Gold Blend er frisk, aromatisk og krydret på en gang. Valentino Uomo Born i Roma er treaktig og krydret med innslag av grønt og salt. Diesel Spirit of the Brave er frisk og aromatisk.

Alle menn trenger å pleie huden sin! Her er noen produkter som pappaer vil digge. De gir masse fukt og næring, og så er de fine i konsistensen.

  • Clinique for Men, Maximum Hydrator
  • Skinceuticals, HA Intensifier

Superlekker duo med kombinert rense- og barberingsgel og fukt fra Janssen Cosmetics.

Smart barberingskum i serviett, øyemaske for poser under øynene og svart dukmaske som gir huden masse fukt fra Nordic Treat. Enten hver for seg eller som en liten pakke.

Til slutt en dubbedings fra Skinup som menn kan like. Fylles opp med fukt og antioksidanter som sprayes på huden uten at han trenger å smøre utover. Veldig greit for de som hater krem på hendene, men som virkelig trenger fukt i ansiktet.

Og her er den snille og gode Pappaen min (og mamma) som fortjener all oppmerksomhet i verden. Han vet ikke hva godt han kan gjøre for deg! Glad i deg!

GOD FARSDAG TIL ALLE FEDRE!

Legg igjen et svar