Ansikt,  Hudpleie

Glem antiage, og gå for De-aging i stedet!

Jeg har hatt gleden av å treffe Carina Franck noen ganger! Hun er kvinnen bak det afrikanske hudpleiemerket Kalahari, som jeg virkelig digger! Alle produktene jeg har testet har virkelig vært som medisin for huden min, og jeg ser på henne som en “guruinne” når det kommer til hva ingredienser fra naturen faktisk kan uttrette på huden din.

Kalahari startet først med kroppspleie med nydelige og unike dufter av Afrika. Hun ville at alle hjem rundt i verden skulle få oppleve hvordan Afrika faktisk kan dufte, slik oppveksten i Kalahari-ørkenen gjorde for henne. Som tidligere CEO og medeier av cosmeceuticals-merket Nimue var det naturlig å videreutvikle merket.

Hun ville bruke kunnskapen hun faktisk har om de tradisjonelle plantene i Kalahari som alltid har blitt brukt av stammefolket til å beskytte og helbrede huden. Dette har også bidratt til å forme filosofien sin rundt behandling av hud.

– Jeg har forandret filosofien min mye. Jeg har aldri hatt lyst til å være kosmetikk. Min kunnskap går lagt utenfor kosmetikk. Jeg vil heller ikke være en derma-cosmeceutical. Så jeg har skapt en ny filosofi som kalles ”phyto effective skincare solution”, og vil være en phyto effective hudpleielinje. Jeg vil ikke være en ”aktiv produktlinje” men en ”effektiv produktlinje”.

Hun forteller at hennes produkter har en effekt når du tar dem på huden, og effekten kommer fra plantene hun bruker i produktene sine. Hun vil heller ikke bruke orden antiaging! Hun mener at ordet anti brukes om for mye, og for eksempel er “alle” ”anti animal cruelty”, anti ditt og anti datt.

– Men jeg kan de-age huden. De-ageing er mitt nye ord, sier Carina Franck.

På kunden starter de alltid med å se på hvilket nivå av inflammasjon og hvor dehydrert huden er, og hvilken av de to tilstandene som bør behandles først. Hun har nemlig aldri sett så mye inflammasjon i hud – over hele verden – som hun gjør nå.

Neste steget er å avgifte huden, for hun tror ikke folk er klar over hvor mye gift som kommer inn gjennom porene og hvor mye skade det gjør på huden. En annen ting som bekymrer henne er sminken som lover at den skal sitte på huden i 12 timer eller mer!

– Men vet de hva er det de putter i sminken som får det til å sitte på huden så lenge? Det er en kjemikalie som likner på lim, og som sitter fast på hudcellene dine. Så min filosofi har forandret seg når det kommer til rens også. Derfor anbefaler jeg alltid dobbelrens med en rik rensebalm etterfulgt av en rensegele, og selvfølgelig å eksfoliere huden. Det er først da huden klarer å tiltrekke seg all beskyttelse og behandlende ingredienser, sier Carina Franck, som mener at når man gjør dette så er det ikke bare forebygging av for tidlig aldring, men man gjør en ”avaldring”.

Jeg testet en behandling hos henne for litt siden, og da skjønte jeg virkelig hva de-ageing betyr. Klikk deg in HER og se hva 20 minutter med hennes maskebehandling kan gjøre for huden din!

Legg igjen et svar