Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hår Kropp Makeup Parfyme

Oppdatert i rosa

on
1. april 2017

Nå er jeg bare så klar for våren, og når jeg tenker meg om så tror jeg at våren er min favorittårstid. Det er da naturen begynner å gro, og det som virket dødt får nytt liv igjen. Faktisk har det kommet skudd på trærne allerede, og krokusene popper opp over alt! Jeg blir skikkelig glad av det!

På samme måte som at vi bytter ut vinterklærne med lettere jakker og sko, og faktisk også forandrer litt på hva vi spiser (har over hodet ikke lyst på tunge gryter og ribbe), så trenger vi å oppdatere hva vi har på baderomshyllen og i toalettvesken.

Nå har det kommet så utrolig mange deilige produkter i gode konsistenser og som bringer frem den etterlengtede gløden i ansiktet. Vintertørt hår trenger også pleie, og en maske gjør susen frem til neste frisørbesøk. Sist, men ikke minst viktig – luktesansen forandrer seg litt, og vi har lyst på litt lettere og mer vårlige dufter.

Som sagt kommer det masse nye produkter denne våren, og jeg har latt meg inspirere av alle de rosa godsakene. Jeg har plukket ut noe innen både hud, hår, sminke og parfyme, og alle produktene passer perfekt fremover nå. Så her kommer en liten rosa inspirasjon fra meg til deg!

HUD

 • Renser huden ekstra godt: Foreo
 • Gir masse fukt og antiage: Thalgo
 • Roer ned huden: Caudalie
 • Strammer opp halsen: Singula

SMINKE

 • Roser i kinnene og gir pene lepper: Sisley
 • Primer for fin glød og jevn hud: Urban Decay
 • Pastell på neglene: Orly

HÅR

 • Maske med naturlige ingredienser: Matrix Biolage

PARFYME

 • Med blant annet vanilje, sjasmin og lavendel: Guerlain, Mon Guerlain
 • Blomsterbombe med granateple og mandarin: Victor & Rolf, Flowebomb Bloom
 • Friske blomster og musk: Jimmy Choo, L´Eau
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT