Ansikt,  Hår,  Kropp,  Makeup,  Parfyme

Oppdatert i rosa

Nå er jeg bare så klar for våren, og når jeg tenker meg om så tror jeg at våren er min favorittårstid. Det er da naturen begynner å gro, og det som virket dødt får nytt liv igjen. Faktisk har det kommet skudd på trærne allerede, og krokusene popper opp over alt! Jeg blir skikkelig glad av det!

På samme måte som at vi bytter ut vinterklærne med lettere jakker og sko, og faktisk også forandrer litt på hva vi spiser (har over hodet ikke lyst på tunge gryter og ribbe), så trenger vi å oppdatere hva vi har på baderomshyllen og i toalettvesken.

Nå har det kommet så utrolig mange deilige produkter i gode konsistenser og som bringer frem den etterlengtede gløden i ansiktet. Vintertørt hår trenger også pleie, og en maske gjør susen frem til neste frisørbesøk. Sist, men ikke minst viktig – luktesansen forandrer seg litt, og vi har lyst på litt lettere og mer vårlige dufter.

Som sagt kommer det masse nye produkter denne våren, og jeg har latt meg inspirere av alle de rosa godsakene. Jeg har plukket ut noe innen både hud, hår, sminke og parfyme, og alle produktene passer perfekt fremover nå. Så her kommer en liten rosa inspirasjon fra meg til deg!

HUD

 • Renser huden ekstra godt: Foreo
 • Gir masse fukt og antiage: Thalgo
 • Roer ned huden: Caudalie
 • Strammer opp halsen: Singula

SMINKE

 • Roser i kinnene og gir pene lepper: Sisley
 • Primer for fin glød og jevn hud: Urban Decay
 • Pastell på neglene: Orly

HÅR

 • Maske med naturlige ingredienser: Matrix Biolage

PARFYME

 • Med blant annet vanilje, sjasmin og lavendel: Guerlain, Mon Guerlain
 • Blomsterbombe med granateple og mandarin: Victor & Rolf, Flowebomb Bloom
 • Friske blomster og musk: Jimmy Choo, L´Eau

Legg igjen et svar