Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Makeup Parfyme Sponset

KONKURRANSE! Må ha til 17. mai!

on
7. mai 2017

Det er bare 10 dager igjen til 17. mai, og det gleder jeg meg til! Håper været blir like bra som i fjor som var helt perfekt bunad-vær der vi kunne sitte ute hele dagen uten å fryse. Selv om poden min har blitt så stor nå at han klare seg utmerket selv, så er det rart med det hvor travel den morgenen alltid er. Det tar lang tid å ta på seg en gammel beltestakk!

Derfor synes jeg det er supert med produkter som går fort å bruke og som sikrer en naturlig makeup som sitter hele dagen. Ikke minst – at de er enkle å bruke for en touch up.

Jeg har fått muligheten til å gi bort disse produktene fra CLINIQUE til en verdi av drøye kr 1500. De er helt perfekte til 17. mai, og jeg skal gi deg gode begrunnelser på hvorfor! Jeg kommer til å kjøre konkurransen både på Facebook og Instagram.

Det du skal gjøre er følgende:

Instagram: Tagge to personer og like/følge meg.

og/eller

Facebook: Dele/like saken og klikke deg inn på siden og like saken.

Moisture Surge Extended Thirst Relief er en lett gelekrem som gir masse fukt uten å klebe. Den er perfekt til å bruke under sminken. Det som også er supert med den er at du kan dytte litt krem på toppen av sminken utover dagen for litt ekstra glød – uten at sminken skiller seg.

Du trenger faktisk ikke å tenke på foudation akkurat denne dagen. Bare inn noen dråper av BIY – Blend it Yourself i fuktighetskremen, så får du et fint naturlig dekke samt naturlig glød.

Ingenting er kjappere å bruke enn en kremrouge! Dessuten er den super å ha med i vesken. De jeg synes er det beste er at du slipper å bruke kost. Shubby Stick Cheek Colour Balm er nydelig å bruke på øynene også for en naturlig friskhet. Avslutt med en liner og maskara!

PST! Den kan også brukes på leppene!

Chubby Plump & Shine er helt perfekt å ha med i vesken! Du kan bruke den uten speil, og den tilføre leppene godt med fukt samtidig som den fremhever leppefargen din!

Er det en dag vi skal være glade så er det på nasjonaldagen vår! Parfyme er en fin måte å understreke følelser på, og er det en parfyme som kan gjøre deg glad så er det Happy! Den lukter friskt og blomsterlig av grapefrukt, bergamott, hawaiiblomst og mimosa.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT