Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

Ansikt Hudpleie

Et supersmart oljetips!

on
25. september 2019

Jeg tenkte egentlig bare komme med et veldig smart tips for høst- og vinterpleien av huden din, og det er å investere i en ansiktsolje! Jeg vet nemlig at mange synes at huden er litt tørr om dagen, og at kremen liksom ikke holder mål lengre.

Da er faktisk mitt tips å tilsette litt olje i kremen din, så vil den automatisk føles litt rikere.

Du kan også selvfølgelig bruke oljen som et serum, noe jeg foretrekker. Du kan også tilføre noen oljer på toppen, etter annen serum og krem. På den måten kan du justere hudpleien din ettersom hvordan huden din føles.

To tips til… Masser inn noen dråper olje når huden føles litt tørr og dratt litt utpå dagen. PC, generell oppvarming og tørr luft gjør sitt for å tørke ut huden din. Dessuten dufter olje veldig godt, slik at du automatisk får et aromatisk avbrekk.

Siste tips… Jeg føler at solfilter hindrer at annen pleie trenger ned i huden. Ikke så rart, for SPF er også med fysisk filter som legger seg som en hinne på huden. Dessuten ska SPF være på toppen!

Disse oljene er fra Babor, Anastasia og Decleór. De er mottatt av leverandørene for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT