Ansikt,  Hudpleie

Et supersmart oljetips!

Jeg tenkte egentlig bare komme med et veldig smart tips for høst- og vinterpleien av huden din, og det er å investere i en ansiktsolje! Jeg vet nemlig at mange synes at huden er litt tørr om dagen, og at kremen liksom ikke holder mål lengre.

Da er faktisk mitt tips å tilsette litt olje i kremen din, så vil den automatisk føles litt rikere.

Du kan også selvfølgelig bruke oljen som et serum, noe jeg foretrekker. Du kan også tilføre noen oljer på toppen, etter annen serum og krem. På den måten kan du justere hudpleien din ettersom hvordan huden din føles.

To tips til… Masser inn noen dråper olje når huden føles litt tørr og dratt litt utpå dagen. PC, generell oppvarming og tørr luft gjør sitt for å tørke ut huden din. Dessuten dufter olje veldig godt, slik at du automatisk får et aromatisk avbrekk.

Siste tips… Jeg føler at solfilter hindrer at annen pleie trenger ned i huden. Ikke så rart, for SPF er også med fysisk filter som legger seg som en hinne på huden. Dessuten ska SPF være på toppen!

Disse oljene er fra Babor, Anastasia og Decleór. De er mottatt av leverandørene for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

Legg igjen et svar