Ansikt,  Hudpleie

Jeg sluntrer ikke unna hudpleien selv om jeg reiser til fjells!

Jeg er litt over gjennomsnittet interessert i hudpleie, og er selvfølgelig også opptatt av å ta vare på huden min. Jeg vet det er mange som synes at det å stelle huden er masete, og ser på hudpleie som et ork og et nødvendig onde. Samtidig er det også slik at mange av de som synes at hudpleie er stress sliter med både tørr, sensitiv og irritert hud, og kanskje også har urenheter, grov hud, pigmentering og linjer de irriterer seg over.

Jeg prøver å holde huden min i sjakk med gode hudpleierutiner hver morgen og kveld, – også når jeg er på reise med jobben eller er på ferie. Jeg ser absolutt ingen grunn til å sluntre unna hudpleien på tur, og det er nesten enda større grunn til å ta vare på huden når du befinner deg i andre omgivelser enn du er vant med.

Akkurat nå er jeg på fjellet der jeg skal være en hel uke. Her ser du hvilke produkter jeg har tatt med meg denne gangen, og jeg skal forklare deg hvorfor jeg har valgt akkurat disse produktene. Noen av dem bruker jeg daglig fra før mens andre har jeg tatt med for anledningen.

Det aller viktigste er å rense huden skikkelig hver eneste dag. Rensen fra Evolve er superdrøy og veldig god. Den fjerner svette etter skiturer og solkremen jeg har hatt på hele dagen. Siden jeg er borte en hel uke har jeg også tatt med skrubb til ansiktet slik at jeg unngår tørr hud og holder på gløden i ansiktet.

Skrubben fra Evolve har smart størrelse, men et godt tips om du vil spare plass i toalettvesken er å legge en porsjon skrubb i en liten pose eller pilleboks.

Akkurat nå går jeg på en hudpleiekur med et nytt konsept som heter Onegen. Det får du høre mer om senere, men den kan jeg ikke sluntre unna selv om jeg er på ferie. Det er et serum og en lett krem.

Jeg har alltid en ansiktsspray i nærheten, og denne gangen har jeg tatt med antioksidantsprayen til Elizabeth Arden Pro. Den har litt ekstra fuktighet som supplerer kremen fra Onegen som er litt i letteste laget. Jeg sørger for at produktene fra Onegen trekker godt inn i huden før jeg påfører nye produkter slik at de får den virkningen de skal ha.

Antioksidanter gir en ekstra beskyttelse mot solen i tillegg til solkremen, og jeg bruker ofte sprayen flere ganger om dagen for å opprettholde beskyttelsen.

Solkrem bruker jeg hver dag hele året for å holde pigmenteringen min i sjakk. Jeg har fått påvist at jeg har svært lite pigmentering i forhold til alderen min, og det er takket være gode produkter og daglig bruk av SPF. Denne er fra Environ, og har helt super konsistens som ikke kleber og som du kan bruke sminke over.

Jeg er avhengig av øyekrem, og dette serumet fra Kalahari er helt nydelig på hovne øyne. Den trekker kjapt inn i huden, og den føles behagelig på. Det er veldig lett å bli tørr rundt øynene, noe som kan gi linjer. I tillegg får jeg fort hovne poser når jeg er litt sliten, det er varmt eller at jeg får i meg for mye god drikke, som det heter. Da er det godt med en avkjølende, pleiende øyekrem.

Siden det er vinter her på fjellet, og det er meldt ned mot 15 blå i slutten av uka har jeg tatt med en kuldekrem fra Babor som jeg skal bruke når jeg skal ut på ski. Jeg er litt sensitiv på kinnene, og derfor må huden beskyttes ekstra godt der. Selv om det er en rik kuldekrem får huden puste.

Husk leppene også! Kuldekremen kan også brukes der i tillegg til en vannfri balm.

Alle produktene er sponset!

Legg igjen et svar