Hender,  Kropp

3 supergode, sommerlige håndkremer til små vesker

I det siste har jeg har hatt noen ekstra travle uker. Hussalg, nye prosjekter som jeg skal fortelle om siden, reiser, eventer, fem gjennomførte 50-årsbursdager og andre bursdager, pluss masse jobb… Den siste uka har vært helt ekstra ordinært travel, og jeg har derfor ikke hatt tid til å oppdatere bloggen helt som planlagt.

Nå har jeg tatt noen få dager «fri» på hytta, og tenkte derfor bare å tipse om tre veldig gode – og sommerlige – håndkremer som har en størrelse som passer perfekt i også litt mindre vesker, slike som jeg pleier å bruke!

Biotherm Bath Theraphy Delight Blend: Myk og deilig krem, med frisk og god duft av blant annet grapefrukt krydret med salvie.

Löwengrip, Get A Grip Hand Balm: Veldig myk «gormand»-duft med blant annet mandel og sheasmør.

Human + Kind, Tropical Fresh: Faktisk med 99,8 % naturlig med blant annet kakao- og avokadosmør! Og som navnet tilsier så er duften sommerlig tropisk!

Legg igjen et svar