Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Hender Kropp

3 supergode, sommerlige håndkremer til små vesker

on
23. juni 2019

I det siste har jeg har hatt noen ekstra travle uker. Hussalg, nye prosjekter som jeg skal fortelle om siden, reiser, eventer, fem gjennomførte 50-årsbursdager og andre bursdager, pluss masse jobb… Den siste uka har vært helt ekstra ordinært travel, og jeg har derfor ikke hatt tid til å oppdatere bloggen helt som planlagt.

Nå har jeg tatt noen få dager «fri» på hytta, og tenkte derfor bare å tipse om tre veldig gode – og sommerlige – håndkremer som har en størrelse som passer perfekt i også litt mindre vesker, slike som jeg pleier å bruke!

Biotherm Bath Theraphy Delight Blend: Myk og deilig krem, med frisk og god duft av blant annet grapefrukt krydret med salvie.

Löwengrip, Get A Grip Hand Balm: Veldig myk «gormand»-duft med blant annet mandel og sheasmør.

Human + Kind, Tropical Fresh: Faktisk med 99,8 % naturlig med blant annet kakao- og avokadosmør! Og som navnet tilsier så er duften sommerlig tropisk!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT