Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Looks Makeup Øyne

Få coverlooken fra ukens KK!

on
19. august 2016

Jeg har sminket Sigrid Bonde Tusvik på coveret av KK som er ute i dag. Denne sporty sminken klarer du også å få til, og jeg skal forklare deg hvordan du får til øyesminken på en enkel måte.

Jeg elsker å fremheve øynene fordi de sier så veldig mye om deg som person, men også gjenspeiler hvordan du har det. Det å markere øynene gjør deg rett og slett mer synlig.

Absolutt alle kler å fremheve øynene, og faktisk også gjøre dem ganske mørke. Her sminket jeg øynene med både mørk skygge og kajal, men hemmeligheten ligger i å duse alle overganger slik at du ikke får noen markerte streker eller kanter.

Da vil sminken se fresh, sporty og delikat ut, selv om fargene er mørke og markerte.

SLIK GJØR DU

Huden er viktig for at resultatet skal bli bra. Det holder rett og slett ikke å bare bruke øyeskygge og kajal når huden rød. Så start alltid med å sminke hudfargen jevn.

Spesielt viktig er det å bruke concealer for å fjerne de mørke ringene som “forstyrrer” sminken og formen på øynene.

Se gjerne saken om hvordan sminke rød og pigmentert hud for tips.

  • Legg lys skygge over hele lokket fra vippe til bryn, i øyekroken og langs vippene under øyet.
  • Velg en mellomfarge i brunt, bronse eller grått som du legger fra vippekanten og helt opp til øyebeinet. Legg også litt under øyet, fra ytterkant mot midten.
  • Kost fargen godt ut med en litt større pensel slik at du ikke får noen kanter.
  • Legg svart, koksgrå eller sjokoladebrun kajal på selve våtkanten og langs vippekanten oppe på lokket.
  • Legg så en mørkebrun, svart eller koksgrå skygge oppå kajalen langs vippene oppe og inne i mellom vippene under øyet slik at noe skygge også kommer oppå våtkanten.
  • Bruk penselen til å koste skyggene sammen til de liksom går i et. Husk, ingen skarpe kanter, selv med kajal!
  • Marker brynene litt ved å fylle ut hullene og kanskje forlenge dem litt i enden. Om du har en matt, kald brunfarge i skyggeskrinet ditt kan du faktisk bruke det!
  • Avslutt med flere lag maskara, og aller mest oppe!

Da er det bare litt rouge i kinnene og en frisk gloss på leppene som gjenstår!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT