Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hudpleie

Tørr vinterhud? Trenger ikke ha det!

on
20. januar 2019

Gjør oppmerksom på at produkteksemplene i saken er mottatt som arbeidsprøver for å kunne gjøre skjønnhetsjournalistiske vurderinger.

I dag har jeg vært ute i det fine vinterværet og gått meg en skitur sammen med mannen min. Helt nydelig, synes nå jeg! Først gikk vi litt innover åsene der det ikke er noen skispor. Det er virkelig noe spesielt med det å gå på ski i helt jomfruelig snø. Lage sine egne skispor og gli nedover åsene inne i mellom snøkrystalldekte trær ned til det som er moltemyrer om høsten.

Dette er jo sunt for både kropp og sjel, men kulden som var i dag er ikke nødvendigvis så bra for huden din. Dette har jeg skrevet om før også, men jeg gjentar det gjerne. Jeg vet nemlig at det er så mange av dere som sliter med veldig tørr hud på vinteren, men det er noe dere faktisk ikke trenger å ha! Du kan nemlig gjøre noe med det helt selv.

Du må rett og slett beskytte og pleie huden din! Det beste er å bruke klær som beskyttelse, men det er ikke alltid at man har det tilgjengelig. Noen synes også at det er ubehagelig å ha ansiktet dekt med klær. Når du skal ut for å gå på ski eller bare gå deg en tur i kaldt vintervær er det kremer med rikere konsistenser og oljer som gjelder.

Greia er at fuktigheten som er i huden fordamper utrolig raskt ut gjennom porene, og det gjør huden tørr. En fetere krem eller olje vil legge seg som en beskyttende hinne utenpå huden slik at fuktigheten blir værende inne i huden.

Det er en ting du skal tenke på når du kjøper en krem. Står vann øverst på ingredienslisten skal du ikke bruke den, selv om konsistensen er tykk. Vannet kan rett og slett fryse på huden din, og det gir frostskader.

Står petrolium eller en annen form for mineralolje høyt oppe på ingredienslisten vil den lage en så tett hinne på huden at svetten din eller annen væske ikke klarer å fordampe igjennom, men vil legge seg på innsiden av krem. Det kan også gi frostskader.

Det er jo ikke bare ute det er tørt om dagen! I alle fall så fyrer jeg ganske mye i ovnen, og det gjør at inneklimaet blir tørt. Derfor er det egentlig det samme som gjelder. Serum med masse fukt og beroligende ingredienser, gjerne i oljeform, med en god krem utenpå gjør huden din godt!

Psst! Og så må du huske på å rense huden hver dag og skrubbe av den tørre overhuden hver eneste uke. En fuktighetsOm du følger disse tipsene vi du oppdage at huden din blir betraktelig mye bedre etter kun kort tid!

  • A-Derma, Xera-Mega Comfort
  • By Wishtrend, TECA 1% Barrier Cream
  • Naturlig, Unversalsalve
  • Epionce, Medical Barrier
  • Rå Oils, Etarnal Radiance
  • Babor, Skinovage Calming Bi-Phase Serum

Produktene er tilsendte arbeidsprøver fra leverandørene.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT