Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hudpleie

Bruker du riktig rens til din hud?

on
24. april 2018

En rens er ikke bare en rens! Jeg har testet mange forskjellige renser, og jeg har en sønn som er veldig klar på hvordan en rens skal oppføre seg. Jeg vet det er mange som tenker at oppgaven til en rens er å fjerne sminke på slutten av dagen. De renser rett og slett ikke huden med begrunnelse av at de ikke bruker sminke!

Men det å fjerne sminke er kun en av oppgavene til en rens. Jeg vil vel egentlig si at en rens er starten på din daglige hudpleie. I jobben min som makeupartist møter jeg kvinner med veldig forskjellige utfordringer med huden.

De vanligste problemene er tørr hud, store porer, ru og grov hud, sensitiv hud, rød hud, pigmentering og små urenheter. Jeg får veldig mange spørsmål om hvilken krem de kan bruke for å få bukt med problemet, men i de fleste tilfeller starter jeg faktisk med å anbefale hvilken type rens de bør bruke.

Rensen setter egentlig standarden for hvordan den videre hudpleien din kommer til å bli. For det første så vil ikke kremen din virke noe særlig om den påføres urenset hud. Det kan også oppstå små betennelser i huden om den ikke får sin daglige rens.

Rosacea er et forholdsvis vanlig hudproblem blant voksne kvinner i Norge. En nesten like vanlig misforståelse er at hud med rosacea ikke skal renses for mye fordi de føler at huden blir verre. Og det kan jeg forstå når man føler at huden blusser opp.

Men også den type hud skal absolutt ha sin daglige rens for å unngå mer inflammasjon og for å holde sirkulasjon i huden i gang, som er minst like viktig for rosacea. Kluet er hvilken rens som brukes, og at den i dette tilfellet er skånsom, beroligende og betennelsesdempende.

Har du tørr hud en den ofte sensitiv også. Da trenger du en rens som ikke stripper huden og samtidig tilfører fukt. Noen har til og med så sensitiv hud at de ikke tåler vann, og da vil en micellar rens med magnetteknologi som du ikke skal vaske av med vann være super.

Har du grov hud trenger du en som går litt kraftigere til verks, og som eksfolierer huden fri for døde hudceller samtidig med enzymer. Er huden fet med akne kan en rens med salisylsyre og som justerer talgproduksjonen være en fordel å bruke. Bruker du mye sminke og solkrem med fysisk filter, ja så vil en oppløsende precleanse være et smart valg å bruke før en gelrens.

Og husk å dobbelrense, det vil si å rense huden to ganger etter hverandre. Det er ikke så viktig om morgenen, men om kvelden er det veldig smart for å være sikker på at huden er ren nok.

Et siste råd fra meg er å bruke renseservietter kun når du skal ut på tur! Noen av dem kan være ganske så sterke slik at huden blir tørr, og om du ikke vasker av produktet etterpå kan det rett også slett irritere, og gi utslett og kløe.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT