Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Kropp Parfyme

Duggedigge vårdufter

on
16. april 2019

Nå har endelig våren kommet, og for meg betyr det litt utskiftninger i parfymegarderoben. Jeg er nemlig at typen som bruker mange forskjellige dufter, og jeg kan godt bruke to varianter i løpet av en dag.

Felles for duftene jeg har plukket her er at de ikke er spesielt søte. De er forfriskende, og har fokus på en eller få ingredienser. Noen av ingrediensene er egentlig litt spesielle, og det er brukt mye krydder og urter for at duften skal skille seg litt ut.

Det er mye sitrus, og du vil også kjenne en lett bris fra sjøen i noen av dem. Ikke uten grunn til at de ble med meg på stranden da jeg var på jobbtur til vestkysten av Danmark for noen uker siden.

BLACK OPIUM INTENSE

Black Opium-duftene er sterkt inspirert av den legendariske Opium fra 1977. Duftene spiller på avhengighet, der de nye variantene er basert på ulike kaffebønner.

Den blå nyheten har selvfølgelig kaffe i seg, men er blandet med absint, som gir en aromatisk anis duft, og boysenbær. Duften skiller seg litt fra de andre Black Opium, og er utrolig god.

UNDER THE LEMON TREES

Det er alltid spenning rundt lanseringene av Replica-dufter. Maison Margiela skapte en ny type duftkonsept da de første kom i 2012. Navnet på duftene gir klare assosiasjoner til både tid og sted.

Nyheten Under the Lemon Trees sender deg til La Dolce Vita i Palermo, under sitrontrærne en varm sommerdag i 1987. Den dufter en deilig skvis av sitron, middelhavsplanter, koriander og hvit musk. Sukk…

MUTINITY

Franske Maison Margiela er kjent for å redefinere og tenke nytt innen design. Mutiny er deres siste parfyme, og er den første parfymen som deres eksentriske kreative designer, John Galliano, har skapt for huset.

Parfymen skiller seg ut på en veldig positiv måte. Den er basert på tre ulike kvaliteter av tuberose satt sammen med blant annet mandarin, pære, safran, appelsinblomst, oud og parchuli. Den har derfor mange ulike fasetter som jeg virkelig digger.

UN JARDIN SUR LA LAGUNE

Hermès sin aller siste duft Un Jardin Sur La Lagune er inspirert av virkelig hage som ligger i Italia. Ingen har fått lov til å komme inn i hagen, før Hermès sin parfymør tryglet lenge nok.

Parfymen gjenskaper duftene i hagen som ligger rett ved en lagune. Planten pitosporum, magnolia, liljer, sjø og trær. Pust dypt inn, og senk skuldrene helt ned.

LIGHT DI GIOIA

Jeg har alltid likt Di Gioia-duftene, og når det lanseres en ny duftvariant er de for meg en påminnelse om at nå er våren her og at sommeren er rett rundt hjørnet. Denne gangen er Giorgio Armani inspirert av den gylne timen, nemlig like før solen går ned.

Nyt duften av bergsmot, sjasmin, gardenia og varmt tre mens du venter på sommeren.

EAU FUSION

På lik linje med Di Gioia-duftene blir jeg minnet om sol og varme når Biotherm lanserer en ny Eau. Eau Fusion er ikke fullt så eksotisk og varm som de forrige. Men squizen av sitrus sender allikevel signaler til lillehjernen om at nå, NÅ, er det snart sommer. Den friske duften er balansert med mineraler og trenoter.

LA NUIT TRESOR MUSK DIAMANT

Tresor La Nuit-duftene synes jeg generelt er litt i søteste laget. De er jo beregnet på de sene kveldstimene, og spiller på det sensuelle. Musk Diamant er også en sensuell duft, men jeg synes den ikke er spesielt søt.

Den er faktisk ganske mye, og mye skyldes ingrediensen hvit musk som er i både topp-, hjerte- og basenote + en ozonisk note som gjør den luftig. Utover det er duften en svulstig bukett med blomster som damaskrose, fresia og sjasmin.

Produktene er mottatt som arbeidsprøver for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT