Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Kropp Kroppspleie

Digge kroppsprodukter til å spise opp – og som virkelig er bra for huden din!

on
23. april 2017

Ok, så kan du ikke helt spise dem! Men disse kroppsproduktene lukter så utrolig godt av deilige desserter laget av sjokolade, vanilje, honning, ris og dadler at du faktisk gleder deg til hver gang du skal bruke dem. Så nå om dagen er det mange godsaker som står i dusjen og på baderomshyllene mine.

Jeg er ikke så nøye på dufter i ansiktspleien min, men når det kommer til kroppsprodukter må det jeg smører på meg stort sett dufte godt. I perioder bruker jeg produkter som heller over til det medisinske, og da er det greit at det ikke lukter noe spesielt. Da kan produktene til og med lukte litt sært, men da bruker jeg mer parfyme til å dekke litt over.

Jeg er veldig glad i masse forskjellige dufter, og jeg bruker de bevisst. Derfor har jeg mange parfymer, men også kroppsprodukter som lukter alt fra søtt, sensuelt, friskt, grønt og krydret. På den måten setter jeg meg selv i en viss stemning.

Vil jeg ha litt varme eller føle meg litt sensuell bruker jeg produkter som er litt søtlige og som har litt krydder og vanilje i seg. De orientalske duftkombinasjonene med krydder, honning, dadler og argan er nok mine favoritter, og de virker beroligende på meg.

Noen dager føler jeg meg nedtrykt eller er jeg bare veldig sliten, og da trenger jeg friskere dufter med litt sitrus og akvatiske noter. Jeg mener det helt seriøst at etter en dusj med frisk dusjsåpe, etterfulgt av en lett bodylotion som til og med er litt kjølende så føler jeg meg så utrolig mye lettere i kroppen og til sinns.

Alle disse kroppsproduktene har ingredienser og dufter som kunne vært i mat, og de setter meg i litt ulikt humør. Jeg by deg både på sjokolade, vanilje, honning, dadler, te, luffaagurk og oliven.

  • Sothys, Oriental Exfoliating Paste: Min favorittduft når jeg trenger å roe ned tankene mine, nettopp på grunn av disse orientalske duftnotene, som i denne skrubben er ganske milde. Skrubben er mild, og sheasmør, ekstrakt fra dadler og amberolje gjør huden veldig myk.
  • Klairs, Manuka Honey & Choko Body Soap: Håndlaget såpe med sjokolade, avokado, honning, kokos, mandel og oliven. Med andre ord en såpe som samtidig gir masse fukt og pleie til huden.
  • Laura Mercier, Ambre Vanillé Honey Bath: Jeg er nok litt svak for amberduft, og fy søren som dette settet lukter godt! Badehonningen er med sheasmør, søte mandler, ris og vaniljeesktrakt som gjør huden myk etter at du har dusjet eller tatt et bad – i stedet for å tørke ut huden.
  • Laura Mercier, Ambre Vanillé Soufflé Body Crème: Ikke fullt så søt som badehonningen. Den har heller litt yoghurtsyrlighet over seg. Den har mange av de samme ingrediensene, og gir masse god fukt til huden din. Virkelig noe av det beste jeg har testet!
  • Elizabeth Arden, Green Tea Mimosa Honey Drops Body Cream: Deilig, deilig frisk og blomster lig duft, og kremen er nydelig og lett på huden. Den dufter av grønn te, sicilianske sitroner, ambtrettefrø, honning og blomster som mimosa og iris.
  • Korres, Olive Showergel Olive Blossom: Min hverdagsfavoritt fordi deg både renser mildt og lukter friskt og blomsteraktig. Den inneholder extra virgin olivenolje fra Kreta som vi vet har pleiende ingredienser med sine omega fettsyrer, antioksidanter og vitaminer.
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT