Kropp,  Kroppspleie

Digge kroppsprodukter til å spise opp – og som virkelig er bra for huden din!

Ok, så kan du ikke helt spise dem! Men disse kroppsproduktene lukter så utrolig godt av deilige desserter laget av sjokolade, vanilje, honning, ris og dadler at du faktisk gleder deg til hver gang du skal bruke dem. Så nå om dagen er det mange godsaker som står i dusjen og på baderomshyllene mine.

Jeg er ikke så nøye på dufter i ansiktspleien min, men når det kommer til kroppsprodukter må det jeg smører på meg stort sett dufte godt. I perioder bruker jeg produkter som heller over til det medisinske, og da er det greit at det ikke lukter noe spesielt. Da kan produktene til og med lukte litt sært, men da bruker jeg mer parfyme til å dekke litt over.

Jeg er veldig glad i masse forskjellige dufter, og jeg bruker de bevisst. Derfor har jeg mange parfymer, men også kroppsprodukter som lukter alt fra søtt, sensuelt, friskt, grønt og krydret. På den måten setter jeg meg selv i en viss stemning.

Vil jeg ha litt varme eller føle meg litt sensuell bruker jeg produkter som er litt søtlige og som har litt krydder og vanilje i seg. De orientalske duftkombinasjonene med krydder, honning, dadler og argan er nok mine favoritter, og de virker beroligende på meg.

Noen dager føler jeg meg nedtrykt eller er jeg bare veldig sliten, og da trenger jeg friskere dufter med litt sitrus og akvatiske noter. Jeg mener det helt seriøst at etter en dusj med frisk dusjsåpe, etterfulgt av en lett bodylotion som til og med er litt kjølende så føler jeg meg så utrolig mye lettere i kroppen og til sinns.

Alle disse kroppsproduktene har ingredienser og dufter som kunne vært i mat, og de setter meg i litt ulikt humør. Jeg by deg både på sjokolade, vanilje, honning, dadler, te, luffaagurk og oliven.

  • Sothys, Oriental Exfoliating Paste: Min favorittduft når jeg trenger å roe ned tankene mine, nettopp på grunn av disse orientalske duftnotene, som i denne skrubben er ganske milde. Skrubben er mild, og sheasmør, ekstrakt fra dadler og amberolje gjør huden veldig myk.
  • Klairs, Manuka Honey & Choko Body Soap: Håndlaget såpe med sjokolade, avokado, honning, kokos, mandel og oliven. Med andre ord en såpe som samtidig gir masse fukt og pleie til huden.
  • Laura Mercier, Ambre Vanillé Honey Bath: Jeg er nok litt svak for amberduft, og fy søren som dette settet lukter godt! Badehonningen er med sheasmør, søte mandler, ris og vaniljeesktrakt som gjør huden myk etter at du har dusjet eller tatt et bad – i stedet for å tørke ut huden.
  • Laura Mercier, Ambre Vanillé Soufflé Body Crème: Ikke fullt så søt som badehonningen. Den har heller litt yoghurtsyrlighet over seg. Den har mange av de samme ingrediensene, og gir masse god fukt til huden din. Virkelig noe av det beste jeg har testet!
  • Elizabeth Arden, Green Tea Mimosa Honey Drops Body Cream: Deilig, deilig frisk og blomster lig duft, og kremen er nydelig og lett på huden. Den dufter av grønn te, sicilianske sitroner, ambtrettefrø, honning og blomster som mimosa og iris.
  • Korres, Olive Showergel Olive Blossom: Min hverdagsfavoritt fordi deg både renser mildt og lukter friskt og blomsteraktig. Den inneholder extra virgin olivenolje fra Kreta som vi vet har pleiende ingredienser med sine omega fettsyrer, antioksidanter og vitaminer.

Legg igjen et svar