Ansikt,  Sol

2 solkremfakta du kanskje ikke visste om!

Våren er min favoritt årstid! Det er noe med å krype ut av hiet, kjenne den deilige følelsen av at sola begynner å varme og faktisk begynne å bruke luktesansen på ordentlig igjen. Jeg elsker å se at det spirer og gror, og det klør litt i fingrene mine til å begynne å grave litt i blomsterbedene mine igjen. Jeg virkelig elsker å være ute, og jeg blir skikkelig glad av det!

Jeg vet jeg ikke er alene om det, og derfor ville jeg bare minne om hvor viktig det er å beskytte seg litt ekstra mot solen. Ikke det at solen er sånn syndensterk, men huden vår er absolutt ikke vant med å være ute i solen så lenge.

Jeg kan mye om sol og solbeskyttelse, og det er jeg sikker på at du egentlig også kan. Bruke nok mengde, høy faktor, smøre seg ofte, og så videre – alt som vi vet, men som vi nekter å følge.

Vi håper gambler heller, og satser på at rynkene ikke blir så dype allikevel, at pigmentflekkene fordeler seg så pent at de synes som sjarmerende fregner og at hudkreften ikke rammer.

Ukens lille solstikk…., men vi er litt rare!

Men jeg har lært et par nye ting av hudlege og kosmetisk sykepleier de siste ukene som kan være gode å vite om i alle fall. Og det er spesielt to ting jeg har bitt merke i.

  1. Om du har lett for å få soleksem, har sensitiv hud, har rosacea eller har melasma skal du brukesolkrem med fysisk filter. Det er fordi fysisk filter reflekterer varme, noe som er svært gunstig om du er i denne kategorien.
  2. Vind – noe som jeg opplever at det er mye av på vårparten – tørker ut solkremen, og gjør den derfor mindre varig. Du må rett og slett påføre oftere! Fint å vite om du også ferdes på fjellet eller er mye på sjøen.

Produktene er mottatt som arbeidsprøver for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

  • Shiseido, Sport BB SPF 50: Helt ny, superfin solkrem med BB-krem effekt i 3 nyanser, og som også er svetteresistent.
  • Matis, Réponse Soleil SPF 50: Velduftende krem som er med på å forebygge pigmentering.
  • PCA, Sheer Tint Broad Spectrum SPF 45: Med en universal tint som kan brukes av nesten alle. Lett mattende, og er nesten som en primer.
  • Dermalogica, Prisma Protect SPF 30: Ny teknolgi! Bruker faktisk en form for droneteknologi som omgjør UV-strålene til glød på huden din.
  • Sisley, Sunleÿa Age Minimizing Global Sun Care G.E.SPF 50: Luksuriøs, antiage og fuktighetsgivende med aktiv ingrediens som beskytter mot solar elastose.

Legg igjen et svar