Annonse,  Mote

Min vårlige favoritter til basisgarderobe fra Klingel!

Nå virkelig ser jeg frem til å gå ut av huset i lette, vårlige klær og kjenne solstrålene varme på huden. Høre hælene på skoene klakke mot underlaget, uten fare for å skli på strøgrus eller risikere at skoene skal bli ødelagt av våt snø. Det er jo mars, så det er heldigvis ikke så lenge til.

Om du er som meg så synes du sikkert det er litt deilig rydde bort vintertøyet, og gjøre plass til nye klær for vår og sommer. Det er nesten som en slags renselse! Jeg synes også det er inspirerende når jeg kan fornye garderoben litt. Ekstra stas er det når jeg finner favoritter til en god pris, og når jeg får mye for pengene. Da blir jeg rett og slett veldig glad!

Jeg har fått i oppgave å vise mine vårfavoritter på nettbutikken Klingel.noHer finnes det utrolig mye klær og tilbehør, og her er det noe for absolutt alle. Sortementet er nemlig veldig bredt, både i stil og pris.

Når du begynner å lete lover jeg deg at du finner mange skatter. Jeg har funnet mange, både smykker, sko og klær som jeg bruker mye.

Budsjettet mitt var på kr 5000. Det er ikke noe problem å finne råkule boots, skinnbukser eller skinnjakker, men da får jeg bare en eller to ting. Jeg valgte heller seks tidløse plagg og et par skoletter som jeg kan variere med og style til flere antrekk utover våren og sommeren.

I tillegg har jeg brukt et belte og noen smykker fra Klingel.no som jeg hadde fra før, men som finnes i nettbutikken.

Jeg har valgt basisplagg med fine detaljer. De kan styles både avslappet og formelt, pyntet og hverdagslig. De kan derfor brukes både på jobb, når du skal ut på kafe med venninner eller om du skal bort på middag. Dessuten, om du har med disse plaggene på reise dekker de alle dine behov.

I tillegg til bootsene ville jeg også hatt med et par sneakers og et par pumps.

KLÆRNE

Trykk på hver enkelt overskrift, så kommer du direkte til plagget eller tilbehøret på Klingel.no.

OMSLAGSJAKKE, KR 919

Jeg har forelsket meg helt i omslagsjakken fra Amy Vermont. Den har en semsket look, den er myk og den faller fint langs kroppen. Dessuten er den veldig fin åpen, og det er det ikke alle slike jakker som er. Den passer like godt til skjørtet som til buksene.

CHINOS, KR 349

Utrolig fin passform på buksene fra Dress In. Den sitter fint over hoftene og har akkurat passe høyt liv for meg. Det eneste er at de er litt lange i beina, men det fungerer fint å brette dem opp på ulike måter. Den vaskede blåfargen er ordentlig fin. Buksene er klassiske. Med dressjakken blir den formell, men en løs genser eller omslagsjakke fungere buksene både til jobb og fritid.

JEANSSKJØRT, KR 689

Dette jeansskjørtet fra Amy Vermont er bare så utrolig kult! Det har en western-stil, men fordi det er svart blir skjørtet litt mer elegant. Det gir litt flere muligheter, noe jeg liker veldig godt. Jeg digger frynsene fordi det gir en kul effekt når jeg går. Samtidig gir det skjørtet litt mer lengde, uten at det føles for langt.

BLAZER, KR 799

Se den kragen på blazeren fra Alba Moda! Er den ikke fin? Enkel, men for seg gjort! Med en blazer blir antrekket mer formelt med en gang. Blazer er ikke bare til svarte bukser eller blyantskjørt. Du kan bruke den til alt fra jeans, chinos og skjørt.

GULLGENSER, KR 579

Jeg elsker gull fordi det gjør så mye selv om det er enkelt. Denne genseren fra Amy Vermont har veldig fint strikkemønster som gjør den dekorativ. Den er ganske vid slik at den allikevel er avslappet i stilen. Et belte i livet strammer opp og gir form til genseren slik at den blir mer pyntet.

SINGLET, KR 249

Enkle singlet og topper er fint å ha i garderoben. De passer under det meste, og gjør det enkelt for deg å skifte stil raskt. Denne er fra Alba Moda.

SKOLETTER, KR 919

Jeg likte veldig godt disse kakifargede skolettene med semsket finish fra Klingel. Med sin blokkhæl er de stødige å gå på. De passer helt utmerket til frynseskjørtet, men er også supre til bukser.

TILBEHØR JEG HADDE FRA FØR

Legg igjen et svar