Makeup,  Øyne

Bittelitt om aldrende bryn – ser du forskjell?

Jeg er jo makeupartist, og når jeg sminker andre er det å forme bryn en del av jobben. På meg selv har jeg der i mot ikke hatt behov for å fikse noe særlig på dem. Jeg har ofte bare brukt litt rester fra skyggekosten som jeg har strøket over brynene med, og egentlig vært fornøyd med det.

Jeg har rett og slett syntes at bryn har vært skikkelig kjedelig å legge. Dessuten har jeg ofte sett veldig streng ut med for markerte bryn.

Inntil jeg ble blond i høst! Om jeg ikke har markert brynene mine med lyst hår har jeg rett og slett sett litt smågal ut.

Det er jo sånn at brynene forandrer seg med alderen. Jeg har ikke tenkt over det, for det skjer jo gradvis. Nå har jeg blitt vant med å gi brynene mine litt farge. Ikke mye, bare litt. På bildet i toppen har jeg markert det ene brynet med blyanten fra Rituals, som du ser under, mens det andre brynet er uten farge.

Ser du hvilket?

Jeg har nå innsett at jeg må fortsette med å markere brynene mine litt mer, selv om jeg nå har blitt mørkere i håret igjen. Aldringen av brynene mine tror jeg ikke at jeg hadde oppdaget om jeg ikke hadde blitt blond.

Fortsatt orker jeg ikke gjøre for mye med dem, men den daglige markeringen med blyant synes jeg er grei. Under ser du tre blyanter med ulike tykkelser. Rituals Mieacle 2 in 1 Eyebrow er egentlig ganske bred og skrå. Den har jeg brukt en stund, så derfor har den blitt litt rundere i formen. Men det kan skjæres tilbake.

It Cosmetics Brow Power er mellomtykk, og er super å legge. Den forandrer karakter og farge etter hvor hardt den legges på.

Depend Eyebrow Penoil er presis å tegne opp kunstige hår med.

iQ Brow Eyebrow Tint er semipermanent farge du smører enkelt på brynene for å farge dem. Litt sånn “on the go”. Fargen sitter noen dager, og er supert grunnlag for å videre forming av brynene.

Depend Eye Brow Colour er en mer klassisk brynsfarge som sitter ganske lenge.

Legg igjen et svar