Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Makeup Øyne

Bittelitt om aldrende bryn – ser du forskjell?

on
17. mars 2019

Jeg er jo makeupartist, og når jeg sminker andre er det å forme bryn en del av jobben. På meg selv har jeg der i mot ikke hatt behov for å fikse noe særlig på dem. Jeg har ofte bare brukt litt rester fra skyggekosten som jeg har strøket over brynene med, og egentlig vært fornøyd med det.

Jeg har rett og slett syntes at bryn har vært skikkelig kjedelig å legge. Dessuten har jeg ofte sett veldig streng ut med for markerte bryn.

Inntil jeg ble blond i høst! Om jeg ikke har markert brynene mine med lyst hår har jeg rett og slett sett litt smågal ut.

Det er jo sånn at brynene forandrer seg med alderen. Jeg har ikke tenkt over det, for det skjer jo gradvis. Nå har jeg blitt vant med å gi brynene mine litt farge. Ikke mye, bare litt. På bildet i toppen har jeg markert det ene brynet med blyanten fra Rituals, som du ser under, mens det andre brynet er uten farge.

Ser du hvilket?

Jeg har nå innsett at jeg må fortsette med å markere brynene mine litt mer, selv om jeg nå har blitt mørkere i håret igjen. Aldringen av brynene mine tror jeg ikke at jeg hadde oppdaget om jeg ikke hadde blitt blond.

Fortsatt orker jeg ikke gjøre for mye med dem, men den daglige markeringen med blyant synes jeg er grei. Under ser du tre blyanter med ulike tykkelser. Rituals Mieacle 2 in 1 Eyebrow er egentlig ganske bred og skrå. Den har jeg brukt en stund, så derfor har den blitt litt rundere i formen. Men det kan skjæres tilbake.

It Cosmetics Brow Power er mellomtykk, og er super å legge. Den forandrer karakter og farge etter hvor hardt den legges på.

Depend Eyebrow Penoil er presis å tegne opp kunstige hår med.

iQ Brow Eyebrow Tint er semipermanent farge du smører enkelt på brynene for å farge dem. Litt sånn “on the go”. Fargen sitter noen dager, og er supert grunnlag for å videre forming av brynene.

Depend Eye Brow Colour er en mer klassisk brynsfarge som sitter ganske lenge.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT