Makeup

3 produkter skiller før- og etterbildet!

Det er ikke så mye som skal til for å få huden til å se litt bedre ut – uten at du ser sminket ut! Jeg har en del rødhet i huden min, i tillegg til at jeg kan ha en del porer. Det synes selvfølgelig ikke så godt på avstand, men på nært hold synes det ekstra godt.

Her har jeg kun brukt tre produkter på halve ansiktet, og du kan tydelig se forskjell på huden. Den ene siden er litt rødere og grovere, mens den andre siden er jevn og fin uten nevneverdige porer eller rødhet. I tillegg er det blå under øynene borte og pigmentflekkene ved hårfestet er mindre synlige.

Første bud på et pent sminkeresultat er å rense og fukte huden godt, og om du har tørr hud må den skrubbes litt også!

  • Først la jeg på Origins nye Pore Perfecting Cooling Primer with Willowherb. Den er kald når du tar den på, noe som roer ned huden betraktelig. Kjempedeilig når du har kommet ut av dusjen med blussende hud, og overflaten på huden blir jevn og fin.
  • Så la jeg på YSL Touche Éclat All-In-One Glow Foundation. Superfin og lett foundation som også tilfører huden fuktighet og glød. Og det liker jeg veldig godt! Jeg la en anelse av den under øyene også!
  • Til slutt brukte jeg Mac Studio Waterweight Concealer. En superlett og vannaktig konsistens som smelter inn i huden. Den har litt oransje i seg, noe som fjerner det blå under øynene og reduserer pigmentflekker.

Voilà!

Legg igjen et svar