Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Makeup

3 produkter skiller før- og etterbildet!

on
26. februar 2018

Det er ikke så mye som skal til for å få huden til å se litt bedre ut – uten at du ser sminket ut! Jeg har en del rødhet i huden min, i tillegg til at jeg kan ha en del porer. Det synes selvfølgelig ikke så godt på avstand, men på nært hold synes det ekstra godt.

Her har jeg kun brukt tre produkter på halve ansiktet, og du kan tydelig se forskjell på huden. Den ene siden er litt rødere og grovere, mens den andre siden er jevn og fin uten nevneverdige porer eller rødhet. I tillegg er det blå under øynene borte og pigmentflekkene ved hårfestet er mindre synlige.

Første bud på et pent sminkeresultat er å rense og fukte huden godt, og om du har tørr hud må den skrubbes litt også!

  • Først la jeg på Origins nye Pore Perfecting Cooling Primer with Willowherb. Den er kald når du tar den på, noe som roer ned huden betraktelig. Kjempedeilig når du har kommet ut av dusjen med blussende hud, og overflaten på huden blir jevn og fin.
  • Så la jeg på YSL Touche Éclat All-In-One Glow Foundation. Superfin og lett foundation som også tilfører huden fuktighet og glød. Og det liker jeg veldig godt! Jeg la en anelse av den under øyene også!
  • Til slutt brukte jeg Mac Studio Waterweight Concealer. En superlett og vannaktig konsistens som smelter inn i huden. Den har litt oransje i seg, noe som fjerner det blå under øynene og reduserer pigmentflekker.

Voilà!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT