Looks,  Makeup

Sminken jeg går for i sommeren!

For noen dager siden la jeg ut et bilde av meg selv på Instagram med  sminken jeg nok går for denne sommeren. Den er faktisk mye fersken blandet med bronze, og det er det jeg liker aller best med den. Looken, som du også ser her, er litt mer fest, men jeg bruker definitivt mye av sminken til daglig også, bare i en mer lettere variant.

Under ser du produktene jeg har brukt, og bortsett fra skygge og kajal bruker jeg alle de andre produktene til daglig. Jeg bare bruker litt mindre av hvert enkelt produkt.

HUDEN

Grunnlaget er superviktig, med rens og eventuelt en skrubb først. Nå liker jeg å bruke solkrem som blant annet inneholder fysiske filtre, fordi det gir en viss primereffekt. All Day Shield er fra Ekseption, men her finnes det.

Så bruker jeg Banana Eye Creme fra Ole Henriksen! Den har en magisk effekt på huden under øynene. Den gir fukt, jevner ut, lysner og demper blå ringer.

Jeg har en del pigmentering, og det demper jeg med min favoritt CC-crem, Top Secret Apricot fra YSL. Den har nemlig litt oransje i seg, og det demper både blå øyekroker og pigmentflekker.

Til slutt går jeg over litt her og litt der med en concealer, og akkurat nå bruker jeg All Hours Concealer fra YSL. Den er virkelig god, blant annet fordi den dekker godt uten at det synes, og har mye fukt i seg.

KINNENE

Jeg virkelig elsker kremrouger. Selv om jeg går for en annen rouge over har jeg ofte en kremrouge under. Dessuten kan man ikke gjøre noen form for feil, og du kan bruke fingrene dine. Teint Idole Stick fra Lancôme har en nydelig ferskenfarge som, etter min mening, gir huden en fantastisk glød!

Etter kremrougen har jeg lagt Terracotta Light fra Guerlain på kinnbeina, øyelokk og haketipp. Denne har også litt fersken i seg som gir glød, samtidig som highlighteren fremhever kinnbeina.

ØYNENE

Lekker sommerpalett fra Dior! Jeg har ikke brukt rødfargen, men de brune og gylne fargene. Gull synes jeg er superfint å legge i øyekroken og under brynet. Jeg har også brukt litt skygge på brynet.

Jeg jobber med skygge og kajal samtidig! Kajalen fra Maybelline har jeg lagt langs våtkanten og vippekanten oppe. Så har jeg brukt den mørkeste skyggen til å duse ut kajalen, både oppe og nede. Da blir uttrykket mykere, og du kan dermed ha mye mørkere sminke uten at det ser for mye ut.

Denne maskaraen fra Mii Cosmetics er bare supergod! Den har to koster og to beholdere med ulikt innhold slik at du kan bygge opp vippene slik du ønsker.

LEPPER

Fått dilla på kombinasjonen av leppestiften og lipglossen til Guerlain. Jeg legger leppestiften først. Den gir bare litt farge som fremhever leppefargen. Og, se på det flotte etuiet! Det finnes i mange mønstre, og kjøpes utenom leppestiften. Glossen har litt sparkle som har forstørrende effekt. Ferskenfargen er også med på å fremheve leppene på en dus måte.

Dior sin lakk matsjer looken. Den er superfin på, og så er den god å legge.

Legg igjen et svar