Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Føtter Kropp

Myke, lette føtter = glade, friske føtter!

on
13. mars 2019

Kunne du egentlig tenke deg å være dine egne føtter? Tørre, kalde, svette, såre… Dessuten blir du tråkket på hver eneste dag, må bære på en mer eller mindre tung kropp hele tidenog du må bo i trange – og av og til svært vonde – sko.  Takken er stort sett en dusj og litt hvile på sofaen!

Det føttene dine aller mest ønsker seg er litt mer pleie og omsorg i form av litt massasje, litt skrubbing for å fjerne tørr hud og gode kremer som gjør huden mykAkkurat som resten av kroppen din!

Og vet du hva? Om du passer godt på føttene dine slipper du unna masse ubehag, sopp og andre infeksjoner. Les hvorfor litt lengre ned i teksten!

Jeg tror at hele kroppen din kommer til å ha det litt bedre om du viser litt omsorg for din undersåtter. Sånn rent fysiologisk så samler det seg ganske mye væske og slaggstoffer i føttene dine i løpet av en dag. Det er faktisk helt utrolig hvor lite som skal til også for at føttene skal føles lettere og litt mindre møre.

Når du masserer føttene setter du ikke bare i gang sirkulasjonen i føttene, men faktisk hele kroppen. God sirkulasjon gjøre at systemet ditt flyter lettere. Slaggstoffer kan skape propp i systemet om det ikke kommer ut av kroppen.

Det kan for eksempel gi ubehag, smerter, ødem og hovne føtter. Er du forresten en av dem som fryser på føttene? Det er dårlig sirkulasjon! Massasje og generell god sirkulasjon hjelper nettopp på akkurat disse tingene.

Husk å ta med leggene også! Både fordi det er mye som sitter i leggene, og så er det så utrolig godt!

Et vanlig problem er tørre føtter. Problemet er ikke så synlig på vinteren. Men utrolig nok er det mange som går med tykke, tørre skorper i pene sandaler på sommeren også. Hvordan ser de føttene ut på vinteren da, mon tro?

Jeg irriterer meg skikkelig når føttene lugger i sokkene. Da er det bare å ta frem fotfil eller skrubb og gode fotkremer. Det beste er å ha faste rutiner på det slik at du får bort tørr hud jevnlig, i tillegg til å smøre dem daglig.

Det er nemlig slik at det letter oppstår sprekker i huden når den er tørr. I myke føtter med masse fukt i huden vil det aldri oppstå sprekker. Huden forblir hel. Derfor vil det heller aldri komme inn infeksjoner, sopp eller virus inn i føttene.

Det må nemlig en sprekk til!

Her er noen veldig gode produkter som hjelper deg med å holde føttene hele, sunne, myke og varme!

Utroligsalven, Hælbalsam: Intens fukt med oljer og glyserin.

Mavex, Foot Daily Care Cream: Med planteekstrakter og mykgjørende urea.

Gehwol, Warming Balm: Stimulerer blodsirkulasjonen med blant annet rosmarin, ingefær og kamfer.

Cerave, SA Renewing Foot Cream: Eksfolierende fotkrem som fjerner døde hudceller og fukter samtidig.

Gehwol, Soft Feet Scrub: Skrubber bort tørr hud med sukker og bambus.

Voesh, Collagen Socks: Fuktighetsgivende fotmaske.

Gjør oppmerksom på at produktene er mottatt som arbeidsprøver for å gjøre en journalistisk vurdering.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT