Føtter,  Kropp,  Negler

4 favoritterprodukter for å fine negler!

Det beste med tiden vi går inn i nå er at alt blir så utrolig lettvint! I alle fall klesmessig! Jeg synes det er så deilig å bare kunne ta på seg en kjole og et par sandaler, og så er det alt du egentlig trenger for å føle deg sånn passe fin.

Samtidig er det jo sånn at sandalene kan være så fine og dyre som bare det, men de mister sin sjarm om du ikke tar vare på føttene dine. I dag tenkte jeg å gi tips om fire negleprodukter jeg sverger til for å gjøre neglene fine og holdbare hele sommeren i gjennom.

For at neglene skal holde seg fine og holdbare lenge trenger du egentlig flere produkter. Men samtidig – om du ikke har noen form for problemer eller har fetisj for neglpleie – så er det mange produkter du egentlig kan styre unna. Dette er mine favoritter som jeg synes fungere alltid, også på vinterstid!

ESSIE CUTICLE OIL

Mange spør meg om hva de kan bruke for å forbedre tynne, sarte og sprø negler. Det finnes mange ulike produkter på markedet, men jeg har opplevd at om jeg bruker olje jevnlig – vi snakker flere ganger i uken, og aller helst et par ganger om dagen – så får jeg veldig fine negler og neglebånd.

På føttene holder neglene mine seg bedre enn på hendene fordi jeg holder på med hage og andre ting som ødelegge neglene mine stadig vekk. Olje er den kjappeste måten å vedlikeholde neglene på, og oljen fra Essie er en av mine favoritter.

En ting til, og det er at om du bruker Shellac elle andre lakkbehandlinger så gjør du deg en stoooooor tjeneste ved å smøre neglene dine hver eneste dag! Neglene dine blir IKKE ødelagt om du oljer dem hele tiden! Det har jeg testet og erfart, men jeg vet at det kan være litt vanskelig å gjennomføre!

KUR INSTANT SMUDGE FIX BY LONDONTOWN

Elsk, elsk, elsk! Hvor mange ganger har vi ikke tatt på neglelakk i siste liten og endt med å ripe opp hele neglelakken fordi vi ikke har tid til å vente med å kle på oss, sprette sjampanjen, ta på stilettene eller noe annet litt mindre fancy – før neglelakken har tørket!

Jeg har gjort det tusen ganger, og irritert meg grønn på at jeg ikke har tålmodigheten på de fem små minuttene som faktisk trengs til at lakken skal herde. Men jeg har oppdaget Smudge Fix som retter opp lakkskader på et minutt. Den inneholder nemlig litt lakkfjerner som tynner ut lakken din. Så når du smøre på fiksen oppå den ødelagte lakken så retter den seg ut!

Genialt, for det tørker på under minuttet!

CND VINYLUX WEEKLY TOP COAT

Superirriterende når lakken din ikke varer mer enn en dag eller to! Nå skal det sies at du må faktisk bruke litt tid på å få lakken til å vare lengre enn det. Ta bort overflødig hud og fett fra neglene, file dem, ha på underlakk, lakke utenfor neglen, lakke to ganger med farge, toppe med topcoat og olje.

Men når det kommer til topcoat så er det noen som er bedre enn andre, og etter mine erfaring er denne den aller beste. Lakken er like blank og den gjør at lakken ikke skaller av på – ja, en ukes tid. Med mindre du skurer badet med Jif elle andre sterke skuresaker!

CND RIDGE FX

Irriterende riller i neglen? Det er som regel et aldringstegn, og skyldes blant annet mangel på fukt i neglene! Noen som hjelper veldig på utseendet på neglen og resultatet på neglelakken er en rilleutfyller. Jeg liker for eksempel veldig godt denne fra CND.

Legg igjen et svar