Hår,  Pleie,  Tester

Lær deg dette håroljetrikset!

Jeg gjør oppmerksom på at behandlingen og produktene er levert som arbeidsprøver for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

Jeg bruker håroljer ganske jevnlig, men mest for å få en stylingeffekt. Fordelen er at oljer også pleier både tørre tupper og irritert hodebunn. Det stopper ikke bare der, for antioksidantene i oljene beskytter også mot forurensing som sammen med det tørre gir livløst hår.

Så det å bruke oljer i håret er strengt tatt vinn, vinn, vinn, vinn!

Her om dagen testet jeg en oljebehandling hos Tropicos. Her brukte verdens mest engasjerte frisør Kim produkter fra Philip B, som virkelig er en sanseopplevelse utenom det vanlige. Hele behandlingen startet med oljen, og så ble håret vasket og preppet med ulike sjampoer og andre godsaker for håret.

Håret ble altså så fint og blankt, og ikke minst tykt! Behandlingen er også suveren på stresset og stram hodebunn. Hodebunn er noe vi generelt glemmer og undervurderer, men den har faktisk veldig mye å si for utseendet for håret ditt. 

Men det var spesielt et triks Kim tipset om, og det er rett og slett at når oljen først er i håret så skal man bruke føner til å varme opp hår og olje. Da åpner skjellaget seg slik at oljen kan trekke bedre inn.

Det er da du virkelig gir håret ditt en ordentlig spabehandling, fordi det er først da håret får maks utbytte av oljen.

Den ultimate behandlingen får du hos frisøren fordi du også slapper av, får hodebunnsmassasje og frisørens fulle sortement av det beste for håret ditt. Men dette kan du absolutt få til selv også.

Har du mye stylingprodukter i håret fra før ville jeg nok ha vasket det først. Men du kan faktisk bare påføre mengder med olje i tørt hår, massere det godt inn, føne på oljen noen få minutter og la oljen virke cirka 10 minutter til.

Deretter vasker du håret to ganger, har i balsam og gjerne en leave-in conditioner etterpå for maks pleie. Lover, du kommer til å elske håret ditt!

Over ser du alle produktene fra Philip B som ble brukt i håret mitt under behandlingen. Under ser du Kérastase sin Elixir Ultime som jeg har brukt mange ganger over flere år. Tabitha James Kraan er nykomling i Norge, og denne oljen med Amber Rose er bare virkelig helt nydelig!

Garantert gode hårdager etter en oljebehandling, både for tørt, tynt, tykt og fett hår. Dessuten vil hodebunnen din belønne deg med sunt og glansfullt hår.

Legg igjen et svar