Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Hår Pleie

Tørt hår om dagen? Her er noen smarte tips som håret ditt vil elske!

on
19. februar 2017

Regner med at det ikke bare jeg som synes at håret kan være litt tørt om dagen! Og det er jo ikke så rart! Mens det er sol, klor og saltvann som har skylden for tørre tupper om sommeren er det kulden ute og varmen inne som er årsaken til at håret blir tørt i vinterhalvåret. O g om du føner håret i tillegg blir det jo ekstra ille.

Vi tenker jo ikke så mye på at kulden gjør at håret blir tørt. Det vil si, det er ikke kulden i seg selv, men det at kald luft er tørr luft. Det tørre trekker til seg all fuktighet det bare kan, også fra huden og håret ditt.

Det samme gjelder når du varmer opp ekstra inne, og spesielt om du liker å fyre på peisen. Da blir luften tørr, noe vi merker både på hud, hår og i halsen. Det resulterer i at håret blir vanskeligere å style, litt pistrete og raskere slitt. For ikke å snakke om den litt ekle følelsen når håret reiser seg fordi det blir statisk.

BYTT PRODUKTER!

Det er flere ting du kan gjøre som hjelper på at håret blir mindre tørt! Tørker du alltid håret med føneren er det smart å la det lufttørke oftere, og uansett skal jo håret være 2/3 deler tørt før du bruker føneren.

I tillegg skal du tenke over hvilke produkter du bruker i håret i form av pleie og styling. Kanskje du skal bytte ut det du har for en stund med noe som er mer skånsomt for håret og faktisk gir pleien håret trenger akkurat nå.

Start med å se på hva du vasker håret med! Det er stor sjanse for at håret trenger mer fuktighetsgivende sjampo. Om du sluntrer unna med balsamen må du begynne å bruke det ved hver vask. Balsamen lokker igjen skjellaget i håret slik at fuktigheten og pleien blir inne i hårstråene. Er håret veldig tørt kan du en gang i mellom faktisk vaske håret kun i balsam.

Enda et triks er å avslutt hårvasken med kaldt vann fordi det også er med på å lokke igjen skjellaget. Da blir håret også ekstra blankt fordi skjellaget ikke spriker, men er slett. Det gjør at lyset reflekteres i håret på en mye bedre måte.

Produkter: Björn Axén Organic Moisturising Gentle Shampoo og Conditioner

Hvor lange siden er det du kuret håret ditt? Det bør faktisk kures cirka en gang i uken, og i perioder er det også smart å bytte ut balsamen med kur i stedet. Om du bare skal være hjemme en dag eller skal gjøre litt husarbeid kan du la kuren sitte i håret med et håndkle rundt, for eksempel i en times tid.

Produkt: Keune Care Color Brillianz Mask

Det finnes så masse fint innen stylingprodukter, og mitt aller beste stylingtips for tørt hår er å ha i litt olje i håret før du føner det. Da blir håret blankt og ser sunt ut med en gang. Om det trengs bruker du litt stylingkrem i tuppene når du er ferdig.

En stylingkrem som har fukt i seg er ypperlig å ha med seg i vesken. For når du er ute i kulden og kommer inn et sted, eller har hatt på deg lue, fordeler du bare litt krem i hendene og stryker over det statiske håret.

Produkter: Oribe Moisturizing Cream og Wella Oil Reflections light.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT