Ansikt,  Lepper

Hva er egentlig en god leppebalm?

Og her får du tre veldig gode leppebalmer, og grunnen til at jeg digger akkurat disse!

Jeg vet at mange er avhengige av leppepomade. Det er nesten som å røyke! Man får nærmest abstinenser etter kort tid, og er man skikkelig avhengig brukes den opp til flere ganger i timen. Etter min mening bør du revurdere hvilken du pomade eller balm du bruker. En god regel er vann ikke skal stå på ingredienslisten, og i alle fall ikke øverst! Nummer to er at den skal være fri for petrolium.

Velg heller pomader med naturlige oljer og smør, eller gode fuktbindere og -givere som hyaluronsyre og vitamin E. Noen pomader inneholder eksfolierende syrer som fjerner tørr hud, og dermed hjelper til med å holde de tørre skorpene unna.

For meg er en god leppepomade eller leppebalm nærmest som en kur eller SOS-produkt. Det skal heller ikke være nødvendig å bruke den flere ganger om dagen hver eneste dag. Dessuten skal den ikke smake noe spesielt.

SUPRE BALMER

The Lovers Lip Balm fra Trivellato

Denne bruker jeg når leppene er såre eller jeg begynner å få et munnsår. Det er fakta, men smører du leppene på kvelden før du skal sove er sårheten borte, og munnsåret synes knapt!

Trippel Protection Factor Lip Balm fra Elizabeth Arden Pro SPF 30

Rett og slett solkrem for leppene som jeg bruker når jeg skal være masse ute. Konsistensen er helt fantastisk, og den sitter på leppene veldig lenge.

Liprebuild Advanced Therapy Lip Treatment fra ZO Medical

Denne ligger på nattbordet mitt! Føler jeg at leppene er tørre legger jeg et passe tykt lag med balmen før jeg legger meg. Lover, leppene er plumpet opp i løpet av natten!

Legg igjen et svar