Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Lepper

Hva er egentlig en god leppebalm?

on
15. mai 2018

Og her får du tre veldig gode leppebalmer, og grunnen til at jeg digger akkurat disse!

Jeg vet at mange er avhengige av leppepomade. Det er nesten som å røyke! Man får nærmest abstinenser etter kort tid, og er man skikkelig avhengig brukes den opp til flere ganger i timen. Etter min mening bør du revurdere hvilken du pomade eller balm du bruker. En god regel er vann ikke skal stå på ingredienslisten, og i alle fall ikke øverst! Nummer to er at den skal være fri for petrolium.

Velg heller pomader med naturlige oljer og smør, eller gode fuktbindere og -givere som hyaluronsyre og vitamin E. Noen pomader inneholder eksfolierende syrer som fjerner tørr hud, og dermed hjelper til med å holde de tørre skorpene unna.

For meg er en god leppepomade eller leppebalm nærmest som en kur eller SOS-produkt. Det skal heller ikke være nødvendig å bruke den flere ganger om dagen hver eneste dag. Dessuten skal den ikke smake noe spesielt.

SUPRE BALMER

The Lovers Lip Balm fra Trivellato

Denne bruker jeg når leppene er såre eller jeg begynner å få et munnsår. Det er fakta, men smører du leppene på kvelden før du skal sove er sårheten borte, og munnsåret synes knapt!

Trippel Protection Factor Lip Balm fra Elizabeth Arden Pro SPF 30

Rett og slett solkrem for leppene som jeg bruker når jeg skal være masse ute. Konsistensen er helt fantastisk, og den sitter på leppene veldig lenge.

Liprebuild Advanced Therapy Lip Treatment fra ZO Medical

Denne ligger på nattbordet mitt! Føler jeg at leppene er tørre legger jeg et passe tykt lag med balmen før jeg legger meg. Lover, leppene er plumpet opp i løpet av natten!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT