Ansikt,  Hår,  Kropp,  Makeup

Derfor ble disse produktene med til New York!

Jeg gjør oppmerksom på at alle produktene i saken er mottatt som arbeidsprøver for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

Ok, så går jobben min ut på å teste nye produkter. Av den grunn bruker jeg også anledninger til å ta med meg produkter når jeg skal ut og reise eller være noen dager på hytta. Det blir jo slik at at jeg bruker mange av de samme produktene hjemme, selv om de nok skiftes ut litt oftere enn hva det gjør hos folk flest.

Noen ganger kan jeg for eksempel teste ulike håndkremer eller skubber. Da blir det ofte slik at jeg legger min elsk på et av produktene. Naturlig nok bruker jeg den mest og lengst.

Jeg tror egentlig mange av oss har det litt slik. Vi bruke det samme hele tiden, og får vi en favoritt kjøper vi den gjerne igjen. Og det er jo veldig bra. Men jeg tenker at reiser eller besøk andre steder er en gyllen anledning til å teste ut litt andre ting. Det finnes så masse reisestørrelser på produkter. Dessuten er det lov å spørre etter testere.

Disse produktene er ikke bare nye for meg (noen har jeg prøvd før). De er også nøye utvalgt til akkurat denne turen, som var fantastiske New York. Jeg skal forklare litt…

Masker er helt suverent å ta med på tur. Det gir en quick fix som for eksempel kan roe ned en stresset hud, poser under øynene eller fjerne forurensing fra huden. Black Magic fra Nordic Treat fjerner både forurensing, roer ned huden og tilfører masse fukt.

Hudpleie! Jeg har faste hudpleierutiner hjemme. Men når jeg skal på tur til en storby er det seks ting jeg må ha med. Fukt, antioksidanter, peeling, rens, beroligende ingredienser og SPF. Aircondition flyreise, forurensing og sol (ja det er sol i storbyer også!) påvirker huden. Små prøver gir deg en anledning til å teste ut produkter over noe dager.

Øyesminkefjerneren fra Sisley er intet annet en helt rå. Her har jeg også tatt med engangspeeling fra Dr. Dennis Gross, noe som er utrolig smart. Ellers har jeg tatt med fuktgivende hyaluronsyre og vitaminer fra samme merke. For ikke å snakke om vitamin-kremen fra PCA Skin.

Parfyme! Klart jeg må ha med parfyme! Men jeg har bare med meg et par små reisestørrelser – en for kvelden og en for dagen. Black Opium i Touche Éclat-form er skikkelig kul, og super til kvelden. Den har en litt gele/balmkonsistens. Izia er blant mine absolutte favoritter. Den bruker jeg på dagtid, men den er også fin på kvelden.

Neglelakk! Vil jo alltid prøve å se velpleid ut. Disse lakkene fra Orly er alt i ett, så her trenger jeg bare ta med favorittfargen. Den kan faktisk også legges i opptil 4 lag. Magisk!

Hårprodukter! De som er på hotellet er helt tragiske. Jeg har jo kort hår, så jeg tåler sjampoen. Men jeg tar med meg en hårmaske slik at håret får masse fukt og rikelig med pleie. Jeg liker også å ta med meg en leave-in conditioner som blir en form for styling. Disse fra Briogeo er supergode! I tillegg til reisestrørrelser av både tørrsjampo og hårspray fra Define, som jeg også synes er veldig gode.

Neglelakkfjerner! Og denne fra Nordic Treat er faktisk pads som er utrolig smarte. De renner ikke ut i vesker, og er enkle å bruke.

Sov godt! God nattesøvn er viktig for skjønnhet og velvære! Øyemaske og ørepropper må med. Du vet ingenting om lysforhold eller støy. Dessuten er det helt fantastisk å ha på fly. Du rett og slett sover bedre. Ørepropper fra Samsonite og maske fra Amelie Soie.

Der under! Det er ganske greit å ha med noen intime våtservietter i vesken! Man vet aldri! Deo Doc fungerer fint! Barberingsserivettene fra Nordic Treat er også veldig smarte. De er egentlig ment for skjeggete menn, men funker til både legger og bikinilinjen.

Sminke! Alt på stift er bra! Kremrouge, kremskygger og kremete leppestifter i ministørrelser. Her har jeg tatt med fra Sisley. De passerer også sikkerhetskontrollen, noe som er praktisk når du kun har med håndbagasje. Og så må jeg ha med tryllepenn av en highlighter. Det redder morgentrøtte øyne.

Tannpuss! Jeg pleier vanligvis å ha med vanlig tannkrem i minivariant, men her har jeg tatt med den morsomme dag- og nattduoen fra My White Secret, som jeg syntes var veldig bra.

Åja, antibac! Egentlig ikke så fan, men har det allikevel – sånn i tilfelle! You never know! Denne er fra Soap & Glory.

Legg igjen et svar