Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hudpleie

Hudekspert for sommerhuden: “Eat your moisture!”

on
21. juni 2018

For kort tid siden intervjuet jeg David Delport da han besøkte Oslo i forbindelse med et event. Han er leder for utdanning globalt i REN Skin Care, et merke du sikkert har hørt om. Jeg ble minnet om et veldig godt og enkelt hudpleietips, og det var rett og slett

“Eat your moisture!”

– Under samme “paraply” som REN er også Dr. Murad. En dag jeg snakket med Dr. Murad ga han dette rådet til meg. Du kan gjøre masse med en fuktighetskrem, men det som virkelig hjelper er hva du får i deg gjennom hva du spiser, sier David.

Han forteller at han spiser masse frukt og grønnsaker hele året, og at det ikke er så stor forskjell på sommer og vinter, bortsett fra at kosten kanskje er litt lettere om sommeren.

Det er nemlig slik at solen har en uttørkende effekt på huden. Det tenker vi kanskje ikke så mye på siden huden svetter mye mer slik at den på samme tid føles klammere. Dessverre merker du den store effekten på om du har nok fukt i huden når sommeren er over, og for mange betyr det tørr hud og litt flere linjer i huden enn før sommeren.

Det er selvfølgelig bra å drikke nok vann også, men kroppen tar til seg vann fra maten du spiser på en helt annen måte. Maten er nemlig mye lengre tid nede i tarmene dine enn vann, og David forteller at om du spiser fiber i tillegg vil vannet holde seg enda lengre i tarmene slik at kroppen rekker å ta til seg alt.

Husk også å få i deg sunt fett fra oliven, avokado, frø og fet fisk, for det smører huden innen i fra, noe som hjelper på blant annet eksem og veldig tørr hud.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT