Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hudpleie

Rens som også fjerner tørr hud

on
19. januar 2018

Jeg gjør en del foto der jeg jobber med modeller og personer som har ulike behov når det kommer til hud. Da er jeg avhengig av å bruke produkter som funker uten at de ikke får allergiske reaksjoner som kløe og rød hud. Dessuten må produktene være effektive, og gjøre det de skal slik at grunnlaget for sminke blir så optimal som mulig. Altså må produktene kunne passe for alle!

Selv liker jeg produkter som er effektive, og som gir resultater med en gang. Jeg har jo testet veldig mange produkter fra mange ulike merker, og jeg kjenner med en gang om jeg liker akkurat det produktet eller den type produkt eller ei.

En ting til som jeg liker veldig godt er produkter som kan brukes på forskjellige måter, og som har flere funksjoner!

Pudderrens er et produkt jeg har fått litt sansen for, og jeg synes også at de har blitt ganske mye bedre enn hva de var for bare noen få år siden. Da følte jeg at de var litt for milde. Pudderrens blandes med litt vann, og kluet er at du kan bestemme selv hvor tykk blandingen skal være. Jo tykkere den er jo mer eksfolierer den huden din.

Denne type produkt passer godt for sensitiv hud, for eksfolieringen er så mild samtidig som den er effektiv. For sensitiv hud trenger også å få fjernet døde hudceller, ja, like mye som alle andre hudtyper slik at pleien faktisk får virke! Men problemet er jo ofte at noen av skrubbene blir litt for sterke slik at huden bare blir mer irritert!

De to produktene over gir en god og effektiv rens, samtidig som de fjerner døde hudceller ved hver eneste rens på en veldig mild måte.

Declaré, Cleansing Powder blir til et skum når det blandes med vann, og er så mild at den fjerner øyesminke uten å irritere.

The Body Shop, Chinese Ginseng & Rice Clarifying Powder Wash inneholder blant annet eksfolierende ensymer og salisylsyre.

Men jeg MÅ bare fremheve Dermalogica Daily Superfoliant som ikke annet er helt rå! Den er blant mine topp 10 favorittprodukter som jeg har testet gjennom alle disse årene jeg har skrevet om beauty. Den skal brukes etter vanlig rens, men om det er krise og du har veldig dårlig tid gjør den underverker på huden din allikevel. Huden blir altså SÅ ren på sekunder!

Pudderet inneholder blant annet eksfolierende enzymer, mykgjørende hydroksisyrer og Binchotan-kull som renser og absorberer giftstoffer i huden. En drøm!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT