Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Frisyrer Hår

Prosjekt ettervekst!

on
3. februar 2019

Nå har det faktisk gått to og en halv måned siden jeg farget håret mitt. Jeg har med andre ord fått en skikkelig ettervekst. Men kan du gjette hvor stor den er? Når du ser på bildene lenger ned tror jeg du blir overrasket over hvor stor etterveksten faktisk har blitt.

Du kan heller ikke se hvor grå jeg er! Helt siden. jeg var 28 år har jeg  hatt grå hårstrå, og selvfølgelig har det blitt flere av dem de siste årene. Det er også flest på min venstre side, og det har noe med at jeg oftest har skillen der slik at solen har fått fri passasje til å gjøre sitt aldrende arbeid.

Nå har jeg som et prosjekt å se hvor lange kan etterveksten min være kul! Akkurat nå er jeg egentlig fornøyd med frisyren, og så bruker jeg kalde lillapigmenter til å holde fargen kald. De gjør også at overgangen mellom blondt og brunt blir jevnere.

Ingen ser de grå hårene som er i etterveksten min, og hittil er det heller ingen som virkelig ser hvor stor etterveksten er. Dessuten er det ganske så økonomisk, for det koster å holde fargen ved like.

I følge internasjonale medier så spås det at året 2019 er året da man skal gro ut sine grå hår. Og selv om gråfarge er superhot blant kvinner i alle aldre om dagen, så er jeg nok ikke sikker på om jeg er klar for å leve med min foreløpige grånyanse.

Det krever nemlig mye å holde gråtonen fin!

Nå skal jeg først og fremst se hvor lenge jeg klarer å holde på etterveksten. Tenker det blir en klipp til, og kanskje et skyll, og så skal jeg vurdere hvilken hårfarge jeg skal gå for etter det. Går jeg tilbake til å bli brunette, eller skal jeg fortsette med blonde lokker?

Jeg vet ikke helt enda…..

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT