Ansikt,  Behandlinger

Se hva en maskebehandling kan gjøre på 20 minutter!!!

– Hva i all verden er årsaken til at du er så rød i ansiktet? Det sier Carina Franck, grunnlegger av det afrikanske hudpleiemerket Kalahari, og jeg har kjent til det helt siden det ble grunnlagt for 7 år siden. Det er tredje gangen jeg har æren av å møte denne fantastiske dama! Jeg lærer alltid noe nytt og jeg blir alltid så inspirert av hennes tanker og filosofi. Men det skal jeg komme tilbake til en annen gang.

For nå har hun mye nytt og spennende, både til hjemmebruk og av behandlinger. Og denne behandlingen her er jeg altså utrolig imponert over, og under ser du hvorfor!

Tilbake til huden min! Når jeg tenker etter så merker jeg at huden er litt varm og at den brenner litt. Jeg har gått på en krem for rosacea en stund nå, og har vel egentlig følt at huden har blitt bedre av det. Utslettene har blitt borte, og jeg synes at huden har blitt jevnere.

Men hva som gjorde at huden var litt rød akkurat før behandlingen tenker jeg kan være en kombinasjon av at jeg prøvde en ny, effektiv skrubb dagen i forveien og at jeg hadde vært ute og løpt i den kalde lufta et par timer tidligere – uten å påføre en beskyttende krem på den sensitive huden min. Karina Franck er ikke helt enig i at jeg har rosacea, men at huden min er oversensitiv.

– Dette skal jeg fikse! Du kan ikke gå rundt med så rød hud, sier hun, før hun spør meg hvilke andre issues jeg har med huden min. Jeg svarer kråketærne rundt øynene, de nasolabiale linjene (mellom nese og munn) og generelt fasthet i huden. Hun skulle fikse det også!

Det jeg får er Kalahari Phyto Effective-behandling med vitamin C. Vitamin C sørger gjør at huden blir en nyanse lysere slik at den fremstår som klar. Masken som jeg har på i kun 20 minutter inneholder blant annet oljer og ekstrakter fra planter fra Kalahariørkenen, og som du ser gjør masken underverker på huden min!

Huden er lysere, porene mindre, den nasolabiale linjen er halvert, kråketærne er nesten borte og rødheten er betraktelig mye mindre (synes ikke så godt hvor rød huden faktisk var)! Dessuten fikk hele ansiktet et lite løft! Jeg kalte det magi, men det var Carina helt uenig i! – Jeg bare kan mine ingredienser, sier hun, og forklarer at lifting effekten varer i 72 timer. Jeg kan bekrefte at den faktisk varer lengre enn det!

Hun har bakgrunn fra et medisinsk hudpleiemerke, men kanskje det viktigste er at hun  har vokst opp med urbefolkningen i Kalahari. De sitter på gammel kunnskap om plantenes virkning, blant annet på huden. I tillegg jobber hun sammen med flere sørafrikanske universiteter og deres plantevitenskaplige avdelinger, og summen av dette gir svært effektive behandlinger og produkter som hele verden kan dra nytte av!

Før- og etterbildet er tatt med et annet kamera enn de to andre bildene. Derfor har de ulikt lys. Jeg glemte nemlig å ta et førbilde med mitt eget kamera. Bildene er ikke manipulert.

Jeg gjør også oppmerksom på at behandlingen er sponset i forbindelse med pressemøte om produktene. 

Legg igjen et svar