Ansikt,  Kropp,  Kroppspleie,  Makeup,  Negler,  Pleie

Luksusfavorittene lommeboken din vil like!

Ja, jeg vet at du hele tiden blir bombadert med forslag til hva du kan kjøpe i julegaver til dine kjære. Og etter min mening er det ikke grenser for hva man plutselig trenger å ønske seg til jul som man ellers ikke har savnet resten av året. Dessuten synes jeg ikke noe om at man skal konkurrere i og blakke seg på å gi hverandre de dyreste gavene.

Når alt kommer til alt så er det faktisk tanken som teller, og de gavene jeg liker å få best selv er de som er spiselige og hjemmelagde.

Men som skjønnhetsjunky så digger jeg også sanselige gaver! Her har jeg plukket ut noen produkter som gir luksusfølelse, som ikke koster det hvite ut av øyet og som jeg virkelig hadde satt pris på å få selv.

 • Clean, Warm Cotton, Nourishing Hand Soap
 • Sabé Masson, Zazou Soap
 • Zoella, Soap Pop
 • Armani, Sí, Perfumed Body Lotion
 • Sanctuary Spa, Wonder Body
 • Sachajuan, Body Wash
 • Vichy, Ideal Body 3-Gold Oil
 • Sabé Masson, Georges et Moi, Les Balmes
 • Organique, Exfoliation Algae Face Mask
 • Rituals, Ritual of Light
 • Smith & Cult, Nail Laquer

Legg igjen et svar