Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Kropp Kroppspleie Makeup Negler Pleie

Luksusfavorittene lommeboken din vil like!

on
18. desember 2016

Ja, jeg vet at du hele tiden blir bombadert med forslag til hva du kan kjøpe i julegaver til dine kjære. Og etter min mening er det ikke grenser for hva man plutselig trenger å ønske seg til jul som man ellers ikke har savnet resten av året. Dessuten synes jeg ikke noe om at man skal konkurrere i og blakke seg på å gi hverandre de dyreste gavene.

Når alt kommer til alt så er det faktisk tanken som teller, og de gavene jeg liker å få best selv er de som er spiselige og hjemmelagde.

Men som skjønnhetsjunky så digger jeg også sanselige gaver! Her har jeg plukket ut noen produkter som gir luksusfølelse, som ikke koster det hvite ut av øyet og som jeg virkelig hadde satt pris på å få selv.

 • Clean, Warm Cotton, Nourishing Hand Soap
 • Sabé Masson, Zazou Soap
 • Zoella, Soap Pop
 • Armani, Sí, Perfumed Body Lotion
 • Sanctuary Spa, Wonder Body
 • Sachajuan, Body Wash
 • Vichy, Ideal Body 3-Gold Oil
 • Sabé Masson, Georges et Moi, Les Balmes
 • Organique, Exfoliation Algae Face Mask
 • Rituals, Ritual of Light
 • Smith & Cult, Nail Laquer
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT