Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Base Lepper Makeup Øyne

Kan damer 40+ bruke highlighter og skimmer? Selvfølgelig!

on
14. desember 2018

Det kommer bare an på hvordan og hvor du legger skimmeret, i tillegg til formen på skimmeret. Vi over 40 bør i de fleste tilfeller holde oss unna glitter og grove skimmerkorn.

Jeg synes i alle fall det er lekkert å bruke litt skimmer når jeg skal på fest. Selv om valg av type skimmer er viktig så er hvor du legger skimmeret enda viktigere. De fleste har fått med seg at det ikke er så heldig å bruke skimmerskygge på lokk som begynner å henge litt. Det rett og slett kan føre til at lokket henger enda mer, spesielt om du bruker skygge av det litt lysere slaget eller om du ikke legger den mørke skyggen høyt nok opp.

Kluet er rett og slett å legge skimmeret der det faktisk har en heldig effekt. For eksempel synes jeg det er superfint å legge skimmer i øyekroken! Det gjør faktisk at øyet ditt popper og åpner seg. Dessuten er det veldig heldig for hele øyepartiet ditt å legge litt skimmer rett under brynet. Det har den effekten at øyet dras litt oppover, og har derfor en foryngende effekt. Her har jeg også toppet sminken under øyet med litt skimmer som er børstet forsiktig inn med smal pensel.

Her har jeg brukt det fine skimmeret i Armani sin skyggepalett Paparazzi. Det er viktig at kornene ikke er for grove, men er fine og gjerne er skåret flate slik at de legger seg, i stedet for å stå ut av huden. Flate gir rett og slett et mer heldig skinn.

Du kan også bruke skimmer på leppene. Å legge litt skimmer i amorbuen er en klassiker, men gir allikevel en overraskende effekt. Du kan også blande skimmer inn med lipglossen eller leppestiften, eller rett og slett bruke skimmer/highlighterstift eller krem rett på leppene med litt gloss over.

Her bruker jeg Face Highlighter fra YSL både i kinn og på lepper.

Du kan også bruke den på neseryggen og under brynet. Om du har store porer i kinnene eller på nesen skal du unngå highlighter siden det heller er med på å fremheve porene.

Uansett når du bruker highlighter eller skimmer er det veldig viktig å preppe huden i forkant med foundation og consealer. Skimmer blir aldri bra når det for eksempel legges på veldig rød hud eller sammen med blå groper under øyene. Da er det bedre å la være å bruke det!

Her er to highlighter til – Miracle Highlight & Glow Stick, to nydelige highlightere fra Rituals i gull og bronse med litt skimmer i, og highlighterkremen Miracle Glow fra Max Factor med litt perlemor fra  som lysner opp ansiktet og øynene dine.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT