Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Looks Makeup Øyne

Se video – enkleste måten å sote øynene på!

on
5. desember 2018

Selv om jeg har vært makeupartist i over 20 år så lærer jeg alltid noe nytt når jeg møter på andre makeupartister. Dette trikset som jeg skal vise deg nå lærte jeg av NARS sin internasjonale makeupartist og trener Jane Richardson, og gjør at hvem som helst som har lyst til å prøve seg på sexy festsminke til julebordet kan få det. Det kuleste med akkurat dette tipset er at du ikke trenger primer, og sminken sitter som “smokk” absolutt hele kvelden!

Dette trikset gir deg altså sotede øyne på en enkel måte, og du slipper både veldig god teknikk, god tid og koster. Alt du trenger er en finger, to kajaler og en kremskygge i blyantform.

I videoen under ser du hvordan jeg faktisk gjør det, men jeg skal allikevel beskrive bitte litt slik at du forstår teknikken enda bedre. Tipset er å tørrtrene før dagen du faktisk skal på fest, så slipper du å være usikker!

 1. Du starter med å legge svart kajal langs vippekanten. Du trenger ikke være kjempenøye, men fint at det er sånn passe rett. Avslutt med at tuppen ytterst vender litt oppover, noe som er spesielt viktig når du har øyne som går litt nedover eller at du begynner å få tyngre øyelokk.
 2. Sitter øynene tett skal du ikke legge kajalen helt inn i øyekroken, og om du har øyne som sitter litt langt fra hverandre er det viktig at du legger kajalen helt inn i øyekroken og passer på å ikke trekke kajalen for langt ut på siden.
 3. Legg så en farget kajal ovenfor den svarte hele veien ut. Legg den også på våtkanten (det gjelder alle, uansett øyeform). Velg en farge som er litt mørk. Den kan gå i lilla, blå, kobber, sjokolade eller grønn som jeg har gått for.
 • Så til selve hemmeligheten bak denne sminken. Kremskygge sitter faktisk utrolig godt på øyelokket fordi den er laget for å binde seg med fettet du har i huden. Faktisk er det slik at om du ikke jobber raskt nok så får du ikke sminken til fordi det setter seg fast.
 • Bruk en lys skyggestift som pensel. Start nede ved kajalen, og så vil du se at fargen følger med oppover. under brynet skal fargen være på sitt lyseste. Vær lett på hånden når du påfører skyggen.
 • Bruk kremskyggen under øynene også, og la stiften touche kajalen! Legg gjerne skygge i øyekroken også! Avslutt med masse maskara, og marker brynene litt.
 • bareMinerals, One Fine Line – veldig tynn og presis kajal
 • Sisley, Phyto Eye Twist – kremskygge som kan brukes som kajal
 • Sisley, Phyto-Khol – vannfast kajal
 • Sothys, Eyeshadow Pencil – kremskygge å sote med
 • Babor, Eye Contour Pencil – petroliumgrønn kajal
 • Aveda, Eye Definer – gråblå kajal
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT