Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Kropp Kroppspleie

Digge kroppsprodukter som er perfekte nå!

on
3. desember 2018

Jeg har virkelig gledet meg til å begynne å bruke kroppsprodukter som jeg har spart på en stund! Noen av dem har krydder, vanilje, syltede frukter og varm amber i seg, noe som jeg tenker er den perfekte blandingen akkurat nå.

Duftene er selvfølgelig en ting, og jeg kan finne på å snuse på armen min bare for virkelig å sette meg i god desember-stemning. Men jeg elsker også fargene og  konsistensene, og den myke og glatte følelsen de gir huden min etter at den er skrubbet og smurt.

Jeg er nok litt i overkant ivrig, men disse produktene piffer deg virkelig opp, og gir deg følelsen av eksklusiv hverdagsluksus! Dessuten er de perfekte julegaver!

Esken som The Ritual of Yalda fra Rituals kommer i har ornament i lokket som duftene fra de deilige produktene inni dufter igjennom. Den har ligget inne i skapet mitt, og hver gang jeg åpner opp dufter det bare så godt at jeg har gledet meg enda mer til å begynne å bruke dem.

Her snakker vi om persisk-inspirerte dufter med granateple, vannmelon, kanel og damaskrose.

Nå har jeg vært så heldig og har testet en behandling med Ikou! Og, jeg lover at det er en fantastisk opplevelse. Denne skrubben tar skikkelig, og siden den er med gode oljer fra appelsin og jojoba trenger du ikke bodylotion etterpå.

De økologisk oljene i Ikou Organic Body Buff er virkelig nærende og pleiende på en vinterhud.

Ultrabritisk Molton Brown tar deg med en tur til Assam ved foten av Himalaya i India med denne olje og badeoljen i serien Mesmerising Oud Accord & Gold. Søtlig, men ikke for tung. Den varmer sinnet, og gjør at du ikke har lyst til å gå opp av badekaret. Bare sjekk ut denne duftlisten:

Kanel, honning, bergamott, vetiver, myrra, oud, muskat, svart te og elemi. Psst, det er ekte gullflak som flyter rundt i flaskene, og det er ekte oud som brukes! 

Måtte bare ha med disse veldig julete produktene fra Molton Brown. Årets juleserie er nemlig inspirert av britisk julelikør på plomme. Jo, den er litt søt, men den er jammen god også!

Scented Glitter er egentlig ikke et kroppsprodukt, men glitter dynket i  Muddled Plum som du kan dekorere med! Juleduft på null komma niks!

Sist, men absolutt ikke minst! Izia fra Sisley er blant mine absolutt favorittparfymer, og funker hele året. Kremen og dusjsåpen dufter av denne herlige parfymen, men i en noe mer dempet tone. Duften sitter for øvrig veldig lenge på huden. Den både føles og er eksklusiv!

Rosa, rosa pepper, musk og amber er noen av ingrediensene!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT