Kropp,  Kroppspleie

Digge kroppsprodukter som er perfekte nå!

Jeg har virkelig gledet meg til å begynne å bruke kroppsprodukter som jeg har spart på en stund! Noen av dem har krydder, vanilje, syltede frukter og varm amber i seg, noe som jeg tenker er den perfekte blandingen akkurat nå.

Duftene er selvfølgelig en ting, og jeg kan finne på å snuse på armen min bare for virkelig å sette meg i god desember-stemning. Men jeg elsker også fargene og  konsistensene, og den myke og glatte følelsen de gir huden min etter at den er skrubbet og smurt.

Jeg er nok litt i overkant ivrig, men disse produktene piffer deg virkelig opp, og gir deg følelsen av eksklusiv hverdagsluksus! Dessuten er de perfekte julegaver!

Esken som The Ritual of Yalda fra Rituals kommer i har ornament i lokket som duftene fra de deilige produktene inni dufter igjennom. Den har ligget inne i skapet mitt, og hver gang jeg åpner opp dufter det bare så godt at jeg har gledet meg enda mer til å begynne å bruke dem.

Her snakker vi om persisk-inspirerte dufter med granateple, vannmelon, kanel og damaskrose.

Nå har jeg vært så heldig og har testet en behandling med Ikou! Og, jeg lover at det er en fantastisk opplevelse. Denne skrubben tar skikkelig, og siden den er med gode oljer fra appelsin og jojoba trenger du ikke bodylotion etterpå.

De økologisk oljene i Ikou Organic Body Buff er virkelig nærende og pleiende på en vinterhud.

Ultrabritisk Molton Brown tar deg med en tur til Assam ved foten av Himalaya i India med denne olje og badeoljen i serien Mesmerising Oud Accord & Gold. Søtlig, men ikke for tung. Den varmer sinnet, og gjør at du ikke har lyst til å gå opp av badekaret. Bare sjekk ut denne duftlisten:

Kanel, honning, bergamott, vetiver, myrra, oud, muskat, svart te og elemi. Psst, det er ekte gullflak som flyter rundt i flaskene, og det er ekte oud som brukes! 

Måtte bare ha med disse veldig julete produktene fra Molton Brown. Årets juleserie er nemlig inspirert av britisk julelikør på plomme. Jo, den er litt søt, men den er jammen god også!

Scented Glitter er egentlig ikke et kroppsprodukt, men glitter dynket i  Muddled Plum som du kan dekorere med! Juleduft på null komma niks!

Sist, men absolutt ikke minst! Izia fra Sisley er blant mine absolutt favorittparfymer, og funker hele året. Kremen og dusjsåpen dufter av denne herlige parfymen, men i en noe mer dempet tone. Duften sitter for øvrig veldig lenge på huden. Den både føles og er eksklusiv!

Rosa, rosa pepper, musk og amber er noen av ingrediensene!

Legg igjen et svar