Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Makeup Øyne Tester

Test: 10 maskaraer som gir perfekte vipper på noen sekunder!

on
8. november 2018

Min grense er 45 sekunder! Mer enn det gidder jeg faktisk ikke bruke på en maskara! For hvorfor skal jeg bruke tid på å “jobbe” meg til fine, lange, volumiøse vipper når det finnes så mange maskaraer som gir meg de vippene jeg vil ha på null komma niks?

En maskara er faktisk ikke supergod om du må bruke tid på å skille vippene, gre ut klumper, få lengde og volum. En god maskara gjør det allerede på første strøk, og etter min mening skal det ikke være nødvendig å bruke mer enn drøye halvminuttet på å få de vippene du drømmer om.

Når jeg er på fotoopptak er det mange som gjerne ønsker å bruke egen maskara fordi de liker sin best. Men når jeg ser hvordan de jobber i mange minutter for å få den til å se bra ut, skjønner jeg ikke i det hele tatt hvorfor den er så fantastisk!

Jeg har testet utallige maskaraer, og i forkant av denne saken har jeg testet ca 30 stykker! Og tro meg, det er forskjell på maskaraene! Her er 10 maskaraer som gir deg perfekte vipper på 30-45 sekunder (jeg har teknikken inne, for å si det sånn)!

  • Guerlain, Cils d’enfer So Volume
  • Sisley, So Curl
  • Chanel, Dimensions de Chanel
  • Lancôme, Grandiôse Extrême
  • Helena Rubinstein, Lash Queen Wonder Blacks
  • Estée Lauder, Sumptuous Knockout
  • Babor, Ultra Definition Mascara
  • Dior, Diorshow
  • Estée Lauder, Sumptuous Infinite
  • Armani, Eccentrico
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT