Makeup,  Øyne,  Tester

Test: 10 maskaraer som gir perfekte vipper på noen sekunder!

Min grense er 45 sekunder! Mer enn det gidder jeg faktisk ikke bruke på en maskara! For hvorfor skal jeg bruke tid på å “jobbe” meg til fine, lange, volumiøse vipper når det finnes så mange maskaraer som gir meg de vippene jeg vil ha på null komma niks?

En maskara er faktisk ikke supergod om du må bruke tid på å skille vippene, gre ut klumper, få lengde og volum. En god maskara gjør det allerede på første strøk, og etter min mening skal det ikke være nødvendig å bruke mer enn drøye halvminuttet på å få de vippene du drømmer om.

Når jeg er på fotoopptak er det mange som gjerne ønsker å bruke egen maskara fordi de liker sin best. Men når jeg ser hvordan de jobber i mange minutter for å få den til å se bra ut, skjønner jeg ikke i det hele tatt hvorfor den er så fantastisk!

Jeg har testet utallige maskaraer, og i forkant av denne saken har jeg testet ca 30 stykker! Og tro meg, det er forskjell på maskaraene! Her er 10 maskaraer som gir deg perfekte vipper på 30-45 sekunder (jeg har teknikken inne, for å si det sånn)!

  • Guerlain, Cils d’enfer So Volume
  • Sisley, So Curl
  • Chanel, Dimensions de Chanel
  • Lancôme, Grandiôse Extrême
  • Helena Rubinstein, Lash Queen Wonder Blacks
  • Estée Lauder, Sumptuous Knockout
  • Babor, Ultra Definition Mascara
  • Dior, Diorshow
  • Estée Lauder, Sumptuous Infinite
  • Armani, Eccentrico

Legg igjen et svar