Ansikt,  Hudpleie

Mine SOS-produkter – perfekte akkurat nå!

Jeg er jo så heldig som har som jobb å teste ut masse forskjellige produkter. Jeg er selvfølgelig veldig glad for det, men noen ganger så sier huden min rett og slett stopp. Det er ikke det at produktene jeg tester ikke er bra, men de kan av og til være litt mye for huden min, eller at de rett og slett ikke er for min hud.

Andre ganger har jeg vært til behandling slik at huden min trenger beroligende pleie i etter kant, mens andre ganger der igjen så har det gått for lang tid siden huden har fått litt ordentlig pleie slik at den da kan bli litt irritert.

Da har jeg noen produkter som jeg sverger til. De bare funker på huden helt umiddelbart, ordentlige SOS-produkter. Jeg har andre SOS-favoritter også, men disse vil du nok alltid finne i huset mitt.

Jeg starter med La Roche-Posay! Jeg må alltid ha et produkt eller flere fra det merket i hus! Toleriane-serien er virkelig helt super på tørr og irritert, og visste du at Cicaplast står på mang et behandlingsrom på klinikker? Jeg har også alltid en flaske med termalsk vann. Den er virkelig rå på alt fra tørrhet i munn, tørre legger, som base før hudpleie og til å roe ned min av og til røde hud.

Jeg har også alltid et beroligende produkt fra Dermalogica liggende. Denne grønne Redness Relief Primer er redningen når kinnene blir litt vel hektiske i mellom. Dessuten er den fast inventar i vesken når jeg skal ha behandling, og jeg ikke helt vet hva som venter meg av rødhet. Magisk!

Advanced Génifique fra Lancôme er et produkt jeg kommer tilbake til stadig vekk. Den inneholder probiotika som har en normaliserende effekt på huden min. Det er rett og slett en befrielse å få den på huden når den er litt tørr og irritert. Jeg bruker den som et serum under for eksempel kremen fra La Roche-Posay, men faktisk kunne jeg bruke den alene under solkrem nå i sommer. Den gir masse fukt og roer ned.

Nå har jeg sett at Orly Cuticle Therapy Creme har kommet i tubeform, og det er nok bedre. Å bruke en neglebåndeskrem til noe annet enn det høres litt vel raust ut, men denne kremen med vitamin A og E er et vidunder. Jeg har akkurat tatt tatovering, og jeg brukte den til å smøre den hele tiden. Huden er virkelig godt, og tatoveringen ser veldig bra ut – såpass at tatovøren vurderer å ta den inn! Den koster heller ikke mye, og jeg har brukt den til lepper, albuer, hender, kinnbein, hæler og selvfølgelig neglebåndene!

Hva gjør denne iltre masken i SOS-boksen min? Dermaceutic Mask 15 er et produkt du kun får på klinikker. Den er både med glykolsyre og salisylsyre, og det vil si at den funker på 2 minutter uten at jeg skrubber med korn. Det vil si at når huden min er litt tørr eller jeg trenger ekstra glød bruker jeg den slik at kremene mine funker ordentlig igjen. Den er også fin for store porer og urenheter.

Legg igjen et svar