Annonse,  Makeup,  Negler

Trendy vinterlakker som pleier!

Jeg elsker neglelakker, og det tror jeg at jeg har gjort nesten bestandig! Det er fint med duse nyanser av beige og rosa, men jeg synes det er aller morsomst når jeg kan boltre meg i farger. En mer eller mindre matchende neglelakk gjør jo mye for looken til et antrekk.

Faktisk såpass at jeg nesten alltid står og vifter med nylakkede negler når gjestene kommer eller sitter i bilen på en parkeringsplass og lakker neglene før jeg skal i et møte eller skal ut og reise.

Jeg har jo blitt så fan av Orly sine neglelakker, og det har jeg vært siden den aller første gangen jeg prøvde lakkene for halv annet år siden. Det som er så kult er at lakken ser ganske så bra ut etter kun et strøk, slik at når jeg da har dårlig tid så rekker det med et strøk uten at det synes nevneverdig.

Dessuten har lakkene en bred og god kost, og konsistensen er perfekt slik at lakken fordeler seg fint. Det er også en ting til som er skikkelig undervurdert, og det er den gummierte korken. Om lakken skulle ha stivnet litt i korken, så vil du aldri ha problem med å åpne flasken.

Herregud, hvor mange ganger jeg nærmest har skallet av tennene for å prøve å få opp lakkflasker som har blitt sølt til litt!

Hvordan lakkene ser ut og hvordan de er å påføre har selvfølgelig mye å si for hvorfor jeg elsker disse lakkene. Men Orly Breathable har noen pleiende egenskaper som jeg setter veldig stor pris på.

For det å bruke mye neglelakk er jo strengt tatt ensbetydende med at neglene tørker ut, at de sprekker og generelt ser stygge ut med misfarging. Det siste kan de jo bli uansett hvilken lakk du bruker.

Men faktisk blir neglene dine sterkere når du bruker Orly Breathable, og det er en skikkelig god deal for lakk-junkies som meg!

ALT I ETT - INKLUDERT PLEIE

Orly Breathable Treatment + Color er som navnet tilsier pleie tilsatt farge. Orly er et profesjonelt salongmerke fra Los Angeles, og her i Norge får du lakkene via deres nettside Orlynorge.no og på Lakkbar

  • Orly bruker en oksygenteknologi som gjør at lakken blir perforert. Det gjør at neglen får “puste”, altså at for eksempel overflødig vann som ligger under neglelakken får mulighet til å fordamp. Dessuten klarer pleie fra en negleolje å trenge gjennom lakken, og ned til neglen.
  • Lakken er egentlig en pleie med farge. Når du påfører lakken gir du neglene pleie i form av blant annet arganolje, pro-vitamin 5B og vitamin C som er med på å balansere fuktnivået i neglene, gir bedre groforhold, gjør neglene sterkere og reparerer skader i neglen.
  • Du trenger ikke over- og underlakk fordi lakken inneholder ingredienser som gir fundament til neglene og glans. Sammen gjør det lakken sterkere enn mange andre. Om du ønsker enda mer glans har Orly en egen glanslakk.

VINTERPALETTEN

Jeg digger vinterkolleksjons skimrende farger i kalde nyanser som passer perfekt for sesongen vi går inn i nå. De gjør seg virkelig på neglene. Og selv om lakkene er kompakte med skikkelig mye skimmer i er det virkelig ikke noe problem å fjerne lakken med neglelakkfjerner.

Det er altså seks farger der av fem av dem er i skimrende varianter. Den siste er deilig og rampete lakrissvart eller fargen av en beksvart nattehimmel om vinteren som du kan spre skimrende stjerner på om du vil. Den er superkul å bruke helt alene, eller så kan du lakke en av de andre neglene i en skimmerlakk eller toppe en svart negl med et tynt slør med skimmer.

Følg med på Instagram/story de nærmeste dagene, så demonstrer jeg noen varianter.

Fra venstre: Freudian Flip, You´re a Gem, Comet Relief, Moonchild, Elixir og Mind Over Matter

Legg igjen et svar