Ansikt,  Hudpleie

8 grunner til å ha en fuktspray i nærheten

Mest fordi jeg elsker de friske luktene av eteriske oljer fra planter, urter og frukter som sprayene ofte er proppet med, og selvfølgelig den oppfriskende følelsen det er å spraye en sliten og varm hud når jeg for eksempel har sittet foran pcen i timesvis.

Men her er 8 veldig gode grunner til å ha en fuktspray i nærheten!

 1. Få mer ut av hudpleien din, og spray huden rett etter at du har renset den! Da prepper du huden slik at den tar bedre til seg hudpleien som kommer etterpå.
 2. Ta med sprayen på flyet! Flyturen gjør huden tørr og sliten, og en omgang eller to med sprayen gjør underverker for huden under lange flyturer.
 3. En mist er helt perfekt følge påtreningssenteret eller stranden, hvis du har planer om å dra dit nå. Den frisker opp huden, og roer og kjøler ned når den føles varm.
 4. Ha en spray stående på pulten din! Sprayer med vitaminer beskytter mot stråling fra pcen, roer ned stresset hud og gir fukt og energi når den føles sliten og trøtt.
 5. Fuktsprayer med mineraler roe ned irritert, sensitiv hud og solbrent hud. Noen er direkte avkjølende. Mineralsprayer har også god effekt på kviser.
 6. Gi deg selv en energiboost på ettermiddagen! De fleste mister lukter veldig godt, og både hud og sinn blir påvirket av både vitaminene, mineralene og ikke minst den oppkvikkende duften.
 7. Spray over ansiktet rett etter at du har sminket deg. Sprayen fikserer sminken slik at den sitter bedre på huden. Sminken ser faktisk bedre ut også!
 8. Hele familien kan bruke mist! Den er for eksempel perfekt på menn som ikke liker kremer. Siden mineralsprayer roer ned kvisete passer den til tenåringshud, og de minste vil elske den forfriskende prikkingen fra de ørsmå vanndråpene.

SPRAYER

 • Oromovicza Queen og Hungary Mist
 • Cosmica Rescue Mist
 • Jane Iredale Hydration Spray
 • Babor Thermal Spray
 • Vichy Mineralizing Thermal Water
 • Caudalíe Eau de Beauté

Legg igjen et svar