Ansikt,  Behandlinger

Velvære på mannevis!

Det er ingen spesiell anledning som farsdag, bursdag eller jul, men jeg bare må på et eller annet tidspunkt tipse om en genial gave til en mann du ikke aner hva du skal kjøpe til. For hvor vanskelig kan det ikke være å finne på en gave til en mannlig person som har det meste!

For eksempel er det aldri feil med å gi et gavekort på manikyr eller massasje til en dame. Massasje er ok å gi til en mann altså, men det er ikke like maskulint, om du skjønner hva jeg mener!

Men nå har jeg funnet det maskuline skjønnhetsalibiet, som i alle fall her i gården ble veldig godt mottatt!

Barbering!

Alle menn liker også å bli dulla med. Men de liker at det lukter mann, og er maskulint på andre måter. Igjen, jeg vet om flere spa og behandlingssteder der menn med stor M vil trives.

Barberer er jo et yrke med lange tradisjoner. I Oslo har det dukket opp flere barbershops de siste årene. Schüszler i Tollbugata er faktisk en gammel barbershop, og skal visst være den eldste i Oslo. Tar du en tur på Grønland finnes det flere som kan gi en god klipp og barbering til en hyggelig pris.

Men den kuleste jeg vet om er Pels Pels som ligger i Storgata! Lokalene er bare helt rå, og blir en opplevelse i tillegg til selve barberingen. Det er en opplevelse i seg selv bare det å sitte og se på! Håndklær som snurres og viftes. Det klippes, barberes, fønes, kammes og oljes. For ikke å snakke om det ultramaskuline lokalet alt foregår i.

Mannen min Øivind virkelig digget å få barbering i julegave, såpass at han ga det i bursdagspresang til kompisen sin. Da sønnen min sluttet på ungdomsskolen sørget jeg for at kontaktlæreren fikk gavekort av klassen på barbering hos den lokale barberen i Drøbak som avslutningsgave.

Et tips er også å ta med mannen eller kjæresten til en barberer når dere er ute og reiser. I sommerferien i år søkte vi på barberer i Amsterdam, og vips – mannen min fikk seg en time med dulling i barberstolen noen timer etterpå!

Et ekstra pluss er at barbereren ser ansiktet på en annen måte, og faktisk former ansiktet med skjegget på en ny – og hittil – god måte som gir inspirasjon til å holde skjegget velstelt!

Legg igjen et svar