Frisyrer,  Hår,  Pleie

Da ble jeg blondine, da!

Det er vel ikke noe jeg hadde regnet med da jeg dro på pressetur til Stockholm med Morroccanoil forrige uke. Anledningen var den nye pleieserien for farget hår som starter allerede i salongen og fortsetter med hjemme, og jeg kan fortelle deg at jeg er i alle fall imponert! Det kan du lese litt mer om lengre ned i teksten.

Jeg skulle også få møte en av verdens dyktigste colorister, nemlig Briana Cisneros, som drar verden over for å lære bort sine fargekunster. I tillegg har hun en kundekrets i LA som de fleste kan misunne.  Hun har en skikkelig kul historie som du skal få høre om en annen gang.

Jeg ble i alle fall spurt om hvor frie tøyler hun kunne få på håret mitt, og jeg svarte at hun kunne gjøre hva hun ville. Herregud, når man får anledning til å få farget håret av en så flink colorist er det bare å kjøre på.

Briana er elskverdigheten selv, og hele ansiktet er et stort smil. Hun er ganske så hemmelighetsfull når vi møtes på lanseringsfesten, og er helt “excited” over at hun får lov til å gjøre hva hun vil med håret mitt.

I salongen lurer hun på om jeg noen gang har vært blond. Jeg var blondine i barndommen, men har vært brunette siden barneskolen. Jeg har aldri helbleket håret, men hatt noen striper i ny og ne. 

Ved siden av står Antonio Corral Calero, Morroccanoil sin globale ambassadør, og virkelig nører opp om forslaget! Han er helt enig i at jeg burde bli blond. Så klart det!

Jeg har jo foreslått det for frisører oppgjennom, men ingen har vært villige til å gjøre det. Det skulle altså to verdenskjente frisører til å forandre på fargen min. En avgjørende grunn til at jeg ble med på å bli blondine var at Briana selv i utgangspunktet er brunette. Jeg har lyst til å spare håret nå også slik at jeg får litt sånn samme frisyre som henne.

Det tar jo sin tid å bleke håret fra brunt. Såpass lenge at de ikke rakk å klippe meg. Hårfrisyren min rett etter blekingen ble derfor litt døll, men det gjorde jeg noe med i helgen.

Alle som har bleket håret vet at det kan være en sviende opplevelse. Jeg visste ikke det på forhånd, og jeg tenkte først heller ikke noe særlig over hvorfor de hele tiden spurte meg om hvordan det gikk med hodebunnen min.

Det gikk nemlig helt fint med den. Værre var det med ørene mine, og jeg ba om å fjerne blekemiddelet som hadde smittet over. Kluet var faktisk den helt nye primeren fra Morroccanoil som de sprayet ned i hodebunnen og i håret. Og jeg må si at den funket som bare det! Den ga utrolig god beskyttelse, og jeg merket knapt nok blekingen! 

Briana er helt sykt nøye, og som du ser så har jeg rene frostingen av blekemiddel i håret. Men det er nettopp det at hun er så utrolig nøye, iherdig og utforskende som har gjort at hun har blitt så utrolig god. Blekingen tar 3 1/2 time, og derfor rakk vi ingen klipp.

Under ser du forresten de nye produktene som lanseres i disse dager!

Men Antonio rakk en superrask hårstyling på meg. Han er jo en dreven hårstylist som også jobber backstage på visninger for designere! RESULTATET SER DU PÅ INSTAGRAM HER!

I helgen var jeg på besøk hos mine foreldre på Notodden, og benyttet anledningen til å bestille klipp hos min frisør-svigerinne Heidi Kåsa. Hun fikk beskjed om å klippe meg ujevnt og litt hakkete slik at frisyren blir litt mer rocka og pixie, og jeg ble kjempefornøyd.

Jeg har nå lagt merket til mange ting jeg må ta hensyn til som blondine, og det skal jeg fortelle mer om siden. Men det er spesielt en overraskende oppdagelse, og som gjør at jeg må virkelig skjerpe meg, og det er at som blondine er fallgruven for at jeg ser ut som en kjerring ganske så stor. Men nå gleder jeg meg til å forske ut min nye, blonde tilværelse!

JEG GJØR OPPMERKSOM PÅ AT TUREN TIL STOCKHOLM OG HÅRFARGINGEN ER SPONSET AV MORROCCANOIL. JEG VAR INVITERT SOM PRESSE.

Legg igjen et svar