Ansikt,  Hudpleie

Helt rå masker til gusten hud!

I de siste ukene har jeg vært litt syk og sliten, og har følt at huden har vært litt tusf. Dessuten har det vært en lang sommer, og selv om jeg har holdt meg mye i skyggen blir huden allikevel preget av mye sol. Som regel synes man at huden er ekstra fin om sommeren. Den oppleves som fukt og glødende, og fordi man får litt farge føler man seg ganske opplagt og fresh.

Det man ikke tenker på at selv om man holder seg i skyggen og er flink med SPF så blir huden dehydrert. Det merkes ekstra godt når væromslaget kommer, og lufta blir tørrere og skarpere.

Slik er det også for meg, og huden min går på en smell hver eneste høst. Jeg har vært superflink med hudpleien min i sommer, men allikevel kjenner jeg at huden trenger litt ekstra.

Det blir jo ikke noe bedre når jeg blir, som halve Norges befolkning på denne tiden, syk i flere uker. Man føler seg rett og slett litt ufresh. Dessuten synes det så innmari godt på huden. Jeg har derfor testet litt produkter med tanke på å få opp gløden igjen, og her er noen masker dom jeg synes er supergode!

Pst! Sørg for at huden er renset for gammel krem og sminke først, og for å få en ordentlig effekt må du eksfolierer huden din også! Døde hudceller må bare bort om huden din i det hele tatt skal ha sjansen til å få et snev av glød!

Den svarte masken jeg har på bildet over er en magnetisk maske som trekker til seg urenheter fra porene. Den heter Uni Skin Masque Magnétique, og er fra merket Payot. Den inneholder magnetite som er et jernmalm. Det brukes blant annet til å lage magneter.

Du bruker trekanten på siden til å ta av masken med, og den er virkelig som en magnet. Kjempegøy, for alt blir borte fra huden. Igjen ligger en olje med sheasmør, silika og vitamin E som du lar ligge på en stund før du masserer den inn i huden!

Beauty Ghost fra Decrusto er en maske som du skal peele av huden når den stivner. Utseendet du får når du bruker masken er jo kjempemorsom, men den har definitivt god virkning på huden også!

Det første du kjenner er at den er litt kjølende og roer ned huden. Det er faktisk godt for huden akkurat nå som den kan være litt irritert. Men det er effekten etterpå som er så utrolig deilig! Huden blir usedvanlig glatt, får jevnere farge og mye mindre porene.

Beauty Ghost inneholder mange gode ingredienser, og stjerneingrediensen i Beauty Ghost er aktivert stabilisert oksygen i væskeform som gjør at de andre ingrediensene virker bedre, tilfører huden masse glød og opprettholder fuktbalansen.

Gå inn på DENNE LINKEN HER, så får du tips til enda flere masker som jeg har testet! Blant annet den du ser over! De gir jevnere hud, mer glød og mindre porer!

Legg igjen et svar