Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hudpleie

Blir du hvit over leppene? Da kan du risikere dette!

on
8. februar 2018

For et par uker siden fikk jeg vite av Babors hudterapeut Anne Cole Arnesen at jeg hadde god sirkulasjon i huden mellom leppene og nesen. Ja ha, tenkte jeg, det hørtes jo bra ut, og det er det. For om du har god sirkulasjon i dette partiet er det stor sjanse for at du ikke får noe særlig med rynker der.

Nå lurer du sikkert på hvordan du kan vite om du har god sirkulasjon eller ei, men det tydeligste tegnet på dårlig sirkulasjon er at huden blir hvit for eksempel når du trener eller når det er veldig kaldt. Selv om ansiktet og kroppen ellers er god og rød, så er det mange som fortsatt blir hvite akkurat over leppen.

Det er familiært, og om du ser på familien din så får du en anelse. Om du røyker er det en stor årsak til at sirkulasjonen rundt munn blir mindre.

Når det er mangel på sirkulasjon i huden jobber cellene dårligere, og dermed får du også rynker! Altså om huden din blir hvit over munn når du trener er det stor sjanse for at du får rynker.

Men du kan altså gjøre noe for å øke sirkulasjonen rundt munn, og det er at hver gang du renser huden, hver gang du smører huden og hver gang du skrubber huden masserer du et par ekstra ganger på området. Og om du røyker, ja så vet du hva du har å gjøre!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT