Tone við Skipá
Norge

Hei! På denne bloggen vil du finne masse tips og triks om alt fra stylingprodukter, sotede øyne for alle øyefasonger, hvordan få bedre hud, hvordan finne den rette parfymen og mye mer. Jeg har lyst til å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

Ansikt Hudpleie

Blir du hvit over leppene? Da kan du risikere dette!

By on 8. februar 2018

For et par uker siden fikk jeg vite av Babors hudterapeut Anne Cole Arnesen at jeg hadde god sirkulasjon i huden mellom leppene og nesen. Ja ha, tenkte jeg, det hørtes jo bra ut, og det er det. For om du har god sirkulasjon i dette partiet er det stor sjanse for at du ikke får noe særlig med rynker der.

Nå lurer du sikkert på hvordan du kan vite om du har god sirkulasjon eller ei, men det tydeligste tegnet på dårlig sirkulasjon er at huden blir hvit for eksempel når du trener eller når det er veldig kaldt. Selv om ansiktet og kroppen ellers er god og rød, så er det mange som fortsatt blir hvite akkurat over leppen.

Det er familiært, og om du ser på familien din så får du en anelse. Om du røyker er det en stor årsak til at sirkulasjonen rundt munn blir mindre.

Når det er mangel på sirkulasjon i huden jobber cellene dårligere, og dermed får du også rynker! Altså om huden din blir hvit over munn når du trener er det stor sjanse for at du får rynker.

Men du kan altså gjøre noe for å øke sirkulasjonen rundt munn, og det er at hver gang du renser huden, hver gang du smører huden og hver gang du skrubber huden masserer du et par ekstra ganger på området. Og om du røyker, ja så vet du hva du har å gjøre!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT