Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Kropp Kroppspleie SPA

Saunaguss – kanskje den beste og rimeligste spabehandlingen

on
26. september 2018

Gjør oppmerksom på at testene av saunaguss var sponset i forbindelse med et pressemøter.

Sparitualet er først og fremst hett, dampende og veldig avslappende, og men også iskaldt og velduftende. Jeg lover i alle fall at etter timen føler du deg som et nytt menneske.

Men hva er egentlig Saunaguss? Det er i alle fall noe du burde prøve! Det tar utgangspunkt i en aufguss der en såkalt gussmester heller vann med ulike eteriske oljer på badstueovnen. Etterpå fordeler han eller hun dampen rundt i rommet med et tørkle eller håndkle slik at du får velduftende bølger av varme mot kroppen.

Alle saunaguss starter med en aufguss. Etter hver runde i saunaen må kroppen kjøles helt ned i iskaldt vann, og det er en minst like mye ekstrem opplevelse som varmebølgene inne i badstuen.

Les mer om fordelene med saunaguss lenger ned i saken.

Hvert spa lager sin signatur på hvordan deres aufguss skal være. For eksempel da jeg testet  saunaguss på Farris Bad for noen år siden hadde de blant annet en sekvens der vi skulle piske kroppen med bjørkeris. Helt til sist hoppet vi ut i sjøen fra spaet.

På The Well har de mange forskjellige korte aufguss på 15 minutter der man egentlig kan si at resten av ritualet blir å være på spaanlegget.

for et par år siden testet jeg Thief Spa der jeg prøvde deres Thiefguss, noe som var helt nydelig. Vi startet selvfølgelig med en aufguss der gussmesteren helte på vann med ulike oljer på ovnen. Mellom hver sauna dusjet vi i så iskaldt vann at jeg holdt på å miste pusten.

Etter siste runde i saunaen gikk vi ned til bryggen på Tjuvholmen og hoppet i sjøen. Forfriskende, kan man si, når det kun var et par grader i luften. Men fy søren så utrolig deilig føles jeg fikk i kroppen etterpå! Ren lykke!

Da vi kom opp igjen gikk vi videre inn i rhassoulen der vi skrubbet kroppen med salt, og smurte inn huden etterpå med leirmaske. Jeg lover, huden har ikke vært så myk og glatt på veldig lenge.

Etter en time med saunaguss føler du deg virkelig som et nytt menneske. Du føler deg ren både utvendig og innvendig, klar i toppen, avslappet og veldig glad.

Siden man alltid tar saunaguss i en gruppe er sparitualet ganske rimelig. Du får altså veldig mye spa for pengene. Og dette kan du altså gjøre midt i travle Oslo, og på ulike spa rundt i Norge og resten av verden.

FORDELENE

  • Siden du svetter mye kvitter kroppen seg av med masse avfallsstoffer som blant annet kan være årsaken til ulike smerter og plager. Du får også mer energi.
  • Varmen og de eteriske oljene gjør at du slapper av. I tillegg blir musklene mykere, så om du har plager med nakke og rygg er dette virkelig noe for deg.
  • Både varmen og kulden, og aller mest kombinasjonen av dette, gjør at blodsirkulasjonen settes i gang. Det gjør at kroppen begynner å jobbe mye bedre. Det har god effekt på blodtrykket, og faktisk forbrenner du noen flere kalorier også.
  • De eteriske oljene åpner opp sansene dine, og har ulike effekter på sinnet. De virker avslappende, men kan også gi energi.
  • Du blir rett og slett glad og lykkelig av å hoppe ute i det kalde vannet, og ikke minst klar i toppen. Blodsirkulasjonen settes i gang, og huden får glød.
  • Saltskrubben fjerner de døde hudcellene og maskene er utrensende slik at huden blir silkemyk og veldig glatt.

FOTO: EVA ROSE OG THEF SPA

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT