Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Kropp Parfyme

Parfymefri uke kan gi deg en flau oppdagelse – tørr du?

on
28. august 2016

Jeg har testet!

For ikke så lenge siden var nordmenn kjent for å bruke svært lite parfyme, og gjerne av den lettere Eau de Toilette-varianten med diskret duft av blomstereng. Frisk, sporty og naturlig – et speilbilde av den norske mentaliteten. Sånn er det ikke helt lengre!

For visste du at det er stor sjanse for at de rundt deg synes at du har på deg så mye parfyme at det er litt ubehagelig?

Da jeg jobbet i KK hadde jeg en kollega som hadde kraftig parfymeallergi, og da hun flyttet inn til vår avdeling fikk vi beskjed om at vi ikke kunne bruke parfyme på jobb.

KRISE!!!

Jeg er jo nemlig langt over gjennomsnittet interessert i parfyme, og i tillegg til at jeg måtte slutte å ta på den vante parfymedusjen om morgenen kunne jeg ikke åpne på de mange deilige parfymene som kom til meg i redaksjonen, og som alle de andre også elsket. Tror jeg da!

NY OPPDAGELSE

Men jeg gjorde en litt overraskende oppdagelse! Luktesansen min ble nemlig skjerpet, og jeg merket at de som jeg synes brukte litt for mye parfyme nå brukte ALTFOR mye parfyme. Faktisk nesten kvalmende!

Jeg opplevde å bli litt kvalm av å gå bak personer på gaten, og på treningssenteret ble det påfallende hvilken dårlig kombinasjon parfyme og svette er. Hvorfor det er slik skal jeg forklare i en annen artikkel!

Men det positive med å avstå fra parfyme var at jeg begynte å sette enda større pris på parfyme og dufter. Og når noen hadde på seg en virkelig god parfyme på seg ble jeg så utrolig glad.

Når jeg skulle bruke en av mine egne parfymer i helgene fikk jeg også en skikkelig følelse av luksus og velvære. Jeg rett og slett satt enda mer pris på parfymene mine.

HVORFOR BRUKER VI FOR MYE PARFYME?

Vi har blitt mer påvirket av reklamen. Sånn er det bare! For du har vel aldri sett en reklame for en parfyme eller deodorant der modellen bare tar på seg litt parfyme?

I reklamen påføres parfymen også mot halsen, noe som er naturlig for at parfymeflasken skal synes godt.

Men når du påfører mot halsen hemmer alkoholen luktecellene i nesen, noe som over tid gjør at du mister litt av luktesansen din. Det fører til at du påfører mye mer enn det burde ha gjort, og i noen tilfeller så faktisk stinker du!

Derfor oppfordrer jeg deg til å la være å bruke parfyme en uke eller to! Det er rene detoxen for luktesansene dine!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT