Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Kropp Kroppspleie

TEST: Brun i dusjen – på 3 minutter!

on
20. desember 2016

Jeg hadde faktisk ikke fått med meg at det fantes et produkt som kunne gjøre min vinterhvite hud litt mer gyllen – mens jeg tok morgendusjen! Altså selvbruning i dusjen! Dette måtte jeg selvfølgelig teste!

Normalt sett så skal jo selvbruningen sitte minimum en time på huden for at huden skal få farge, og aller helst i noen timer når du ønsker litt kraftigere farge som sitter en stund.

St. Tropez, Gradual Tan In Shower i medium farge skal sitte på huden i kun 3 minutter. Ja, du leste riktig! Du dusjer, smører kremen på hele kroppen (jeg tok på i ansiktet også), ventet tre korte minutter, dusjet av kremen og tørket meg delvis ved å klappe håndkleet lett på huden og lufttørket resten.

DETTE SYNES JEG

Dette er en gradvis selvbruner, så du kan ikke forvente at huden skal bli veldig brun. Huden får heller ikke farge rett etter dusjingen, men den kommer gradvis utover dagen.

Det vil si ved første påføring så jeg ikke forskjell på hudtonen. Men etter andre påføring dagen etter hadde den blåhvite fargen blitt nøytralisert, og huden fikk en fin glød. Men det var først etter tredje påføring at jeg var fornøyd med min medium, men fortsatt nedtonede vinterfarge.

Den aller største fordelen er at du får helt lik farge over hele kroppen, også mellom tærne og fingrene, over ankler, knær, albuer og alle andre steder det er vanskelig å nå. Du får nemlig ingen skiller!

Et stort pluss er at produktet lukter minimalt av selvbruning, og i motsetning til de fleste selvbrunere blir lukten avtagende etter hvert.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT