Kropp,  Kroppspleie

TEST: Brun i dusjen – på 3 minutter!

Jeg hadde faktisk ikke fått med meg at det fantes et produkt som kunne gjøre min vinterhvite hud litt mer gyllen – mens jeg tok morgendusjen! Altså selvbruning i dusjen! Dette måtte jeg selvfølgelig teste!

Normalt sett så skal jo selvbruningen sitte minimum en time på huden for at huden skal få farge, og aller helst i noen timer når du ønsker litt kraftigere farge som sitter en stund.

St. Tropez, Gradual Tan In Shower i medium farge skal sitte på huden i kun 3 minutter. Ja, du leste riktig! Du dusjer, smører kremen på hele kroppen (jeg tok på i ansiktet også), ventet tre korte minutter, dusjet av kremen og tørket meg delvis ved å klappe håndkleet lett på huden og lufttørket resten.

DETTE SYNES JEG

Dette er en gradvis selvbruner, så du kan ikke forvente at huden skal bli veldig brun. Huden får heller ikke farge rett etter dusjingen, men den kommer gradvis utover dagen.

Det vil si ved første påføring så jeg ikke forskjell på hudtonen. Men etter andre påføring dagen etter hadde den blåhvite fargen blitt nøytralisert, og huden fikk en fin glød. Men det var først etter tredje påføring at jeg var fornøyd med min medium, men fortsatt nedtonede vinterfarge.

Den aller største fordelen er at du får helt lik farge over hele kroppen, også mellom tærne og fingrene, over ankler, knær, albuer og alle andre steder det er vanskelig å nå. Du får nemlig ingen skiller!

Et stort pluss er at produktet lukter minimalt av selvbruning, og i motsetning til de fleste selvbrunere blir lukten avtagende etter hvert.

Legg igjen et svar