Kropp,  Parfyme

Vårens dufter er ultrasensuelle

Glem lette blomsterdufter som minner om blomstringen i Paris eller en varm morgen en vårdag i Firenze! Glem også sjøbris, nyvasket sengetøy, regnvåt skogbunn som er dekket av kritthvite liljekonvaller! Glem skotske vidder, soloppgang i California, solmodne sitroner eller duggvåte blomsterknopper.

Denne våren vil parfymehusene at du skal finne frem til den mest sensuelle delen av deg. Ta på deg dine høye hæler, finn frem kjolen som fremhever formene dine og spraye deg med en av vårens nye, sensuelle parfymer!

Glem at du egentlig er sporty og liker alt som er friskt. Ta utfordringen, og la deg heller forføre av kombinasjoner av, varme fiken, bjørnebær, pære, ingefær, damaskrose, krydder, heliotrop, absolu av magnolia og appelsinblomst.

Bvlgari lanserer tre dufter på en gang i en kolleksjon som kalles Splendida. De tre duftene omfavner de tre mest ikoniske blomstene i parfymekunstens historie, nemlig iris, magnolia og sjasmin. Her er to av dem, nemlig magnolia og sjasmin

Sjasmin Noir er veldig sensuell og forførende, og inneholder visst en av verdens mest eksklusive ingredienser innen parfyme – nemlig absolu av sambac-sjasmin (absolu er et dyrere råmateriale enn essens, og har med fremstillingsmetoden å gjøre). Andre noter er grønn sevje, gardenia, mandel, patsjulihjerte, cashmeran og tonkabønner.

Magnolia Sensuel er hakket friskere, men absolutt med sensuell karakter. Duften består av essenser fra neroli og bergamot, absolu av magnolia og appelsinblomst, samt patsjulihjerte og musk.

Den aller første Poison fra Dior kom i 1985, og var banebrytende da den kom på markedet den gangen. Poison Girl Unexpected er søtet med blodappelsin, krydret med ingefær og har sin sensualitet fra damaskrosen. Den kommer også i en søt roll-on som er super å ha med seg i vesken.

Duftserien Black Opium fra YSL likner ikke så mye på den orginale Opium som kom ut i 1977, annet at den har en avhengighetsskapende ingrediens, nemlig kaffe. Black Opium Glowing Eau de Toilette inneholder selvfølgelig kaffe, men også sitrus, pære, appelsinblomst, sambac sjasmin, patsjuli, sedertre og musk.

Det sier seg selv at Armani Sì Passione skal få frem litt mer passion i deg! Duften er virkelig god, og er litt annerledes enn sine forgjengere. Her får du en duft med bjørnebær Jungle Essence-nektar (fancy), pære, rosa pepper, rose, heliotrop, sjasmin, sedertre og treaktig Orcanox.

Hvert år kommer det en ny Green Tea fra Elisabeth Arden. Jeg har virkelig digget de duftene, og jeg fikk æren av å treffe meksikaneren bak alle duftene for et år siden. Jeg synes jeg kan skimte Rodrigo Flores-Roux sin meksikanske bakgrunn i duftene, og virkelig til det positive.

Green Tea Fig har en søtlig, men frisk åpning med fiken og eføy. Duften består av helt andre duftnoter enn du er vant med, og blir dermed ganske så eksotisk – på en deilig, balansert måte. Italiensk bergamot Orpur, cedrat, klementin, fikenblader, eføyblader, frønn te, kadota-fiken, moskus, salvie og Tonkabønner fra Venezuela.

Legg igjen et svar