Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Behandlinger Tester

Jeg har testet vampyrbehandling

on
25. september 2016

Det har fått det navnet fordi du tappes for blod som sprøytes inn igjen, men egentlig heter det PRP-terapi. Blodet sentrifugeres slik at kun blodserumet med næringsrike vekstfaktorer og stamceller er igjen. Og det er det som stikkes inn i huden din igjen!

Kort sagt kan man si at stamceller og vekstfaktorer gjør at huden reparerer seg raskere, og er godt egnet for behandling av arr, mørke ringer og linjer.

Jeg testet det tidlig i våres hos Elite Helse på Røa, og behandlingen var sponset.

Min favorittbehandling er mikroneedling der terapeuten går over huden med en rulle eller penn med masse nåler. Det er skikkelig vondt, og når du skal ha en dyp behandling må du ha bedøvelseskrem på.

Siden jeg hadde masse kviser som tenåring fikk jeg også masse arr. Mikroneedling, eller dermaneedling om du vil, har fjernet alle arrene mine, noe jeg selvfølgelig er veldig takknemlig for.

Men mikroneeling plumper også opp huden og gjør den utrolig jevn og fin. Det er først etter en slik behandling at du skjønner hva betegnelsen klar hud betyr. Jeg vil si at det er helt rått!

Sist gang jeg hadde mikroneedling gjorde jeg det i kombinasjon med PRP-terapi, og siden huden ble helt gjennomboret av hull smurte terapeuten blodserumet over hele ansiktet i stedet for å sprøytes inn med små stikk.

Jeg er litt usikker på hvor stor effekt blodserumet egentlig hadde, for ved alle mikroneedlingbehandlinger jeg har hatt har huden strålt, blitt jevn og plump. Forskjellen har nok ligget mest i at effekten har vart, og fortsatt varer, mye lengre.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT