Ansikt,  Behandlinger,  Tester

Jeg har testet vampyrbehandling

Det har fått det navnet fordi du tappes for blod som sprøytes inn igjen, men egentlig heter det PRP-terapi. Blodet sentrifugeres slik at kun blodserumet med næringsrike vekstfaktorer og stamceller er igjen. Og det er det som stikkes inn i huden din igjen!

Kort sagt kan man si at stamceller og vekstfaktorer gjør at huden reparerer seg raskere, og er godt egnet for behandling av arr, mørke ringer og linjer.

Jeg testet det tidlig i våres hos Elite Helse på Røa, og behandlingen var sponset.

Min favorittbehandling er mikroneedling der terapeuten går over huden med en rulle eller penn med masse nåler. Det er skikkelig vondt, og når du skal ha en dyp behandling må du ha bedøvelseskrem på.

Siden jeg hadde masse kviser som tenåring fikk jeg også masse arr. Mikroneedling, eller dermaneedling om du vil, har fjernet alle arrene mine, noe jeg selvfølgelig er veldig takknemlig for.

Men mikroneeling plumper også opp huden og gjør den utrolig jevn og fin. Det er først etter en slik behandling at du skjønner hva betegnelsen klar hud betyr. Jeg vil si at det er helt rått!

Sist gang jeg hadde mikroneedling gjorde jeg det i kombinasjon med PRP-terapi, og siden huden ble helt gjennomboret av hull smurte terapeuten blodserumet over hele ansiktet i stedet for å sprøytes inn med små stikk.

Jeg er litt usikker på hvor stor effekt blodserumet egentlig hadde, for ved alle mikroneedlingbehandlinger jeg har hatt har huden strålt, blitt jevn og plump. Forskjellen har nok ligget mest i at effekten har vart, og fortsatt varer, mye lengre.

Legg igjen et svar