Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Behandlinger Tester

3 ansiktsbehandlinger som er helt rå nå

on
6. august 2018

Jeg vet at det ser ut som om jeg er med i en scene fra en futuristisk film, og at hjernen min har forlatt kroppen min og helt sikkert befinner seg midt i Avatar-land. Heldigvis har masken en helt annen funksjon enn å spille tankene mine et puss, og jeg skal straks forklare nærmere!

Behandlingene er sponset til testing for journalister.

Jeg har testet tre veldig ulike behandlinger over noen måneder. Felles for alle behandlingene er at huden får masse fukt og glød, men resultatene blir allikevel ganske forskjellige!

BIO-THERAPEUTIC

Hva: BT-Coctail Lift.

Hvor: Gimle Parfymeri

Dette er en skikkelig anti-agebehandling med det siste innen masketeknologi. Her brukes oksygen for å øke fuktnivået i huden, mikrostrøm som behandler musklene, lysterapi som fornyer cellene og hudsliping slik at ingrediensene fungerer bedre. Behandlingen var veldig behagelig, tross alle de rare maskene!

Jeg brukte også en kur med tre produkter i cirka fire uker i etterkant.

Resultat: Denne behandlingen ligger på topp 3-lista mi av alle behandlinger jeg har testet oppgjennom, og muligens den som har hatt lengst effekt! Kanskje fordi jeg også brukte produktene i etterkant. Hudfargen ble mye jevnere – selv pigmenteringen fra i sommer ble redusert ganske mye. Huden har hatt masse glød, fukt og spenst.

BABOR

Hva: Babor Crash Facial

Hvor: The Spa by Pullman, Aachen

Mangler du fukt og glød er dette virkelig behandlingen for deg! Navnet på behandlingen kommer av at hudterapeuten “crasher” flere av Babors berømte ampuller på huden din slik at den blir mettet med fukt, strammes opp og får glød.  Terapeuten brukte også egne massasjeteknikker som er utviklet av Babor, og som virkelig setter i gang sirkulasjonen i huden.

Fordi ampullene kun består av 2 ml produkt inneholder de ekstra mye aktive stoffer og lite konservering.

Resultat: Bare en gang før har jeg følt at huden har vært så mettet på fukt, og det var etter oksygenbehandling med hyaluronsyre. Huden blir egentlig ganske klissete rett etter behandlingen, og det kan den få lov til å være til dagen etter.

SKINCEUTICALS

Hva: SkinCeuticals Peel

Hvor: Artesia Spa

En super behandling som ikke tar så lang tid, og som gir god effekt umiddelbart! Huden får først en forholdsvis kraftig peeling, men det tilpasses hver enkelt! Tipset er at du ikke har skrubbet huden uken før du kommer til behandling – da tåler huden peelingen bedre.

SkinCeuticals “hemmelighet” er vitamin C som de har forsket i veldig mange år på og selvfølgelig er ekspert på! Den skal hjelpe på pigmentering og linjer, og gi masse glød.

Resultat: Etter min mening gir denne behandlingen helt perfekt grunnlag for sminke. Huden gløder og får veldig fin og jevn farge, og du slipper å bruke så mye sminke på huden. Det vil si, du får ikke lyst til å dekke til den fine huden du har fått! Behandlingen kan godt gjøres på formiddagen før du skal ut, eller dagen i forveien!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT