Annonse,  Ansikt,  Behandlinger

Bort med problemhud før sommerferien! Se før- og etterbilder!

Jeg vet det er veldig mange som opplever at huden stadig blir rødere og mer irritert. I jobben min møter jeg mange som nærmest ikke vil vaske eller smøre huden fordi huden blir enda rødere rett etterpå. Jeg anbefaler alltid å gå til en ekspert på hud som kan være behjelpelig med å finne produkter som er beroligende og som renser på en mild måte. Det er nemlig minst like viktig å rense, eksfoliere huden for døde hudceller og smøre huden når den er såpass sensitiv. Hemmeligheten ligger i valg av produkter.

Jeg har hatt rød hud i flere år! Men jeg har stort sett hold huden i sjakk med beroligende og nærende produkter. Jeg opplever at når huden får nok fukt holde den seg stabil. Ikke minst, å gi den nok pleie når jeg skal ut i kulden og bruke nok solkrem når jeg skal ut i solen.

Nå har jeg testet et nytt merke som heter Ekseption. Det er et profesjonelt merke med virkelig nydelige produkter som er laget for at huden skal få best utbytte av peelinger og mesoterapi fra samme merke, utført av trente hudterapeuter. Jeg startet på hele programmet med tilpassede produkter, peelinger og mesoterapi i midten av mars, og jeg er kjempefornøyd med resultatet!

Du kan virkelig se forskjellen på huden (Du kan se forskjellen selv før- og etterbilder lengre ned i saken), men aller mest merker jeg det fordi huden nå har så mye fuktighet i seg at jeg ikke trenger mer enn en dagkrem med bredspektret SPF og en aktiv nattkrem.

PRODUKTENE

Aller først litt om produktene! For det første så lukter disse produktene utrolig godt, spesielt de jeg skal bruke på kvelden. Det er sånn at jeg gleder meg til å smøre dem på, for de dufter helt annerledes enn noe annet jeg har prøvd. Ekseption har mange produkter, og hver av dem har sin målrettede funksjon til din behandling.

Planen for min hud var altså først og frem å dempe rødheten i huden min. Min daglige rens har vært All-in-on Cleanse & Peel. Den fungerer best når man bruker klut eller lar den sitte på litt. Siden jeg ikke har tålmodighet til det fikk jeg pulverrensen Enzyme Powder Cleanse & Peel. Den bruker jeg til å fjerne sminke med på kvelden, mens jeg bruker den første på morgenen i stedet.

I starten brukte jeg hele tiden fuktmasken i sprayform – Caviar Liquid Mask – som et fuktgivende serum. For å forberede huden på de fem peelingene jeg har tatt brukte jeg pha Activator som nattkrem. Den blant annet senker pH-verdien i huden slik at man tåler peelingene bedre, og det gjorde jeg så absolutt.

På dagtid brukte jeg All Day Shield – en supergod dagkrem med SPF50 + ferulsyre, vitamin E og helioguard-365, en naturlig UVA-screeningforbindelse fra sjøalger som beskytter huden mot foto- aldring. Den gir masse fukt samtidig som den er lett.

I starten brukte jeg både Caviar Liquid Mask og Ice Cream Repair under All Day Shield for å få nok fukt til huden, men rett før 5. peeling ble det plutselig altfor mye. Etter det har kun All Day Shield vært nok.

Ice Cream Repair har blitt en av mine absolutte favorittkremer! Den lukter som italiensk is, har mousse-lignende iskremkonsistens og den er avkjølende med øyeblikkelig effekt på huden. Den er virkelig er super krem! Om du lar den stå i kjøleskapet blir den ekstra kald, og fungerer som et SOS-produkt når du har fått for mye sol.

PEELING OG MESOTERAPI

Jeg har altså hatt fem peelinger og to behandlinger med mesoterapi. Jeg fikk først en Soft Touch-peeling som kickstartet det hele. Deretter fikk jeg en Ageless Peel før jeg fikk tre Gluco Peel som går målrettet på rødheten i huden min.

Gluco Peel inneholder noe som heter Glukonolakton. Det er en naturlig antioksidant som er like effektiv som vitamin C og vitamin E. Den er anti-inflammatoriske, styrker hudens immunsystem og opprettholder optimal fuktighet i huden.

Litt avansert snakk, men for dere som er ekstra interessert er følgende info spennende: Effekten er veldig lik AHA-syrer (alfahydroksysyrer eller fruktsyrer som glykolsyre eller melkesyre), men som en type polyhydroksyre er glukonolakton mer fordelaktig. Ettersom den inneholder fem hydroksylgrupper, har den mer hydrerende egenskaper sammenlignet med alfahydroksysyre som bare har en hydroksylgruppe.

Siden det er et større molekyl, penetrerer glukonolakton inn i huden sakte uten å brenne den, som de andre kjemiske peelingene med alternative aktive ingredienser gjør. Derfor er glukonolakton perfekt selv for tørr og overfølsom hud.

MESOTERAPI

Så fikk jeg to behandlinger med mesoterapi! men hva er egentlig det? Det er rett og slett høyaktivt serum som dyttes inn i huden ved hjelp av en syltynn og veldig kort nål. Dette gjør ikke vondt! Serumet består av vitaminer, mineraler, peptider og andre godsaker som huden din trenger, men som du kanskje ikke får i deg nok av gjennom kostholdet ditt. Mesoverktøyet er et lite stempel, men noen utfører den også med en såkalt Mesogun i tillegg.

Jeg fikk White Up Meso som går målrettet på mitt røde problemområde. Ingrediensene er vitamin C & E, retinol, glutation, peptider, vekstfaktor og sitronsyre for å behandle foto-aldring. Det justerer melaninproduksjonen, reduserer mørke flekker og urenheter, stimulerer cellene, gir mykere hud og mer glød.

I tillegg fikk jeg No Gravity Meso med blant annet organisk silisium som gir masse fukt til huden, strammer og og booster kollagenet! I tillegg inneholder det antioksidanter som blokkerer frie radikaler – de som er med på å bryte ned huden.

RESULTAT

Jeg må si at jeg er veldig fornøyd med resultatet! Det er ikke så godt å se hvor stor forskjell det faktisk er på disse bildene siden de er tatt med to forskjellige kameraer og i to forskjellige lys. Bildene over er før, bildene under er etter! Huden er veldig mye mindre rød, har mindre porer og den har veldig mye fuktighet i seg. Det siste merket jeg allerede etter en drøy måneds behandling og med bruk av disse produktene. Det er faktisk så mye enklere å sminke huden helt naturlig nå også!

Men det er som min venninne sa etter første mesobehandling: “Er du klar over hvor strøken huden din er nå? Hva har du gjort? Og jeg er helt enig!

FORHANDLERE

Lurer du på hvor du kan få denne behandlingen har du hele oversikten her! Du kan gjøre behandlingen nå også!

Oslo

 • Artimis Beauty 22 55 59 00
 • Victoria’s Beauty Studio 96 80 06 46
 • Timian Klinikk 91 57 33 40

Akershus

 • Mabelle Skin 97 60 37 34
 • Jar Beauty 92 6530 51

Buskerud

 • City Clinic-Drammen 90 09 99 08
 • Pure Skin Medical 40 06 40 08

Vestfold

 • Purple Lounge 33 33 14 14
 • Venus DagSpa 33 46 32 42
 • Clinique Femina 97 78 69 08
 • VIP Beauty Lounge/Glam House AS 40 19 90 97

Østfold

 • Perfect Me 45 46 67 26
 • Sellebakk Spa og Velvære 69 34 44 20
 • Deluxe Spa Clinic 69 31 62 30

Telemark

 • Force of beauty Clinic 93 85 45 86

Oppland

 • FixMe Hud – og Kroppspleie AS 45 01 35 64

Møre og Romsdal

 • Sans Velværesalong 97 42 77 03
 • HudpleieklinikkenProf Make Up 70 06 74 00

Hedemark 

 • Hud Kropp & Sjel 48 84 88 87

Aust-Agder

 • Arendal Hudklinikk 40 64 30 31

Troms

 • EsS Hudklinikk 90 09 47 92

Rogaland

 • Karmøy Hud & Fot 52 82 22 00
 • Maxi Velvære 94 98 21 13
 • Skinvital AS 922 40 042
 • Silkehud 483 93 301

 

Legg igjen et svar