Kropp,  Kroppspleie

Skrubb huden, så blir brunfargen sexy og delikat!

Tidene har forandret seg! Da jeg vokste opp, og dessverre senere enn det også, målte vi stadig vekk hvem som var brunest ved å legge armene inntil hverandre. Nå vet vi jo bedre! Det å være brunest betyr egentlig at du har skadet huden din mest slik at du også eldes raskere enn den du sammenligner med, i alle fall når vi snakker om nordisk hud. Jeg synes jo det er veldig fresht med litt farge på kroppen, men jeg er nok ikke der lengre at jeg vil være den bruneste.

Men det er en liten bakdel med å bli brun. I alle fall når du ikke gjør noe med det! For når du er mye ute i solen slik at huden blir veldig brun, så synes det desto bedre at du er tørr i huden. Dessuten er det mange som flasser litt etter å ha blitt solbrent på skuldre, rygg og armer. Både flasset og den generelt tørre huden gjør faktisk at brunfargen får et gråskjær, som etter min mening ikke er spesielt sexy, i tillegg til at huden blir merkelig smårynkete.

Det rare er at veldig mange synes tydeligvis at dette gråskjæret med tørr hud som gjør huden smårynkete er ganske lekkert og sexy! I alle fall gjør de ikke noe med det!

Beklager at jeg er så direkte, men jeg synes ikke flass og tydelig tørr overflate på brun hud er spesielt flott. Derfor skrubber jeg huden min akkurat som resten av året – en gang i uka! Brunfargen blir heller ikke borte, den blir faktisk enda finere! For den tørre huden på toppen som sørger for det grå, triste skjæret blir borte slik at den brune huden under faktisk kommer frem, bare med ungdommelig glød!

Her er tre skrubber du kan bruke 1-3 ganger i uka, alt etter hvor tørr huden din er. Exuviance og Monsun er ganske like med kremete konsistens med enzymer og korn som fjerner tørr hud. Forskjellen ligger i hva som tilfører huden fukt og pleie: vitaminer, biotisk miks og oljer. Janssen Cosmetics river litt mer i, men tilfører også mer fukt og glød til huden med algeekstrakt.

Effektmessig liker jeg Janssen Cosmetics best, men den bruker jeg helst kun en dag i uka. Monsun lukter virkelig nydelig og nordisk spa-aktig. Exuviance er friskheten selv, både i duft og hvordan huden føles etterpå!

Legg igjen et svar