Annonse,  Kropp

Pynt deg litt, og få mye mer energi!

Jeg bare må starte med at de fine klærne, stilige skoene og det nydelige tilbehøret som jeg viser i denne artikkelen kan du kjøpe hos Klingel.no. Frem til 27. juli får du også 10% avslag på alle produktene på Klingel.no når du går inn via bloggen min. Mer info får du nede i saken.

Jeg er overbevist om at man faktisk kan stelle og pynte seg mindre sliten og faktisk også mindre syk. Det er det ikke bare jeg som sier, så det er ikke noe jeg har funnet på helt av meg selv. Forskning viser at selv om du ikke føler deg sliten så vil du føle deg mer sliten når personer rundt deg lurer på om du er det. Dette temaet synes jeg er veldig spennende, og at det burde ha større fokus enn hva der faktisk har.

For selv om vi føler oss aldri så uthvilte på morgenen etter en god natts søvn, så kan det som møter deg i speilet på badet få deg til å føle deg mindre opplagt. Det kan handle noe om en viss livsstil vi har lagt oss til, men det kan også rett og slett være det levde livet som har satt sine spor med både oppturer og nedturer.

Selv om det er deg du ser i speilet er det ikke nødvendigvis slik du ønsker å fremstå, og heldigvis er det mulig å gjøre noe med det.

Men det er en mekanisme til som faktisk er reell, og det er når du føler det helt motsatt. Av ulike årsaker føler du deg sliten og langt nede. Du har ikke lyst til å gå ut av huset, gå på jobben, være sosial eller gjøre noe som helst i det hele tatt, for du synes du selv ser helt elendig ut og har ikke energien til noe.

Du orker hverken sminke deg, fikse håret, stelle huden eller kle på deg noe annet enn en olabukse og en formløs genser. For hvorfor skal du det? Du skal jo ikke pynte deg for noen!

Jeg kjenner flere som er i denne kategorien, men jeg kjenner også noen som gjør eller har gjort alt de kan for å stæsje seg friskere og til mer energi. Ei jeg kjenner har en kronisk sykdom, men bruker mye tid hver dag til å freshe seg opp med sminke og fine klær. Da føler hun seg nemlig mindre syk, og dagen blir så veldig mye bedre. En klok venninne fortalte meg her om dagen at ingen trodde at hun hadde vært så sliten og hadde hatt det så tøft fordi hun brukte litt tid på se fresh ut med sminke, hår og klær.

Hun mente også at når du ser mindre syk, nede og sliten ut så får du også færre spørsmål om ting du kanskje ikke har lyst til å snakke om eller fokusere på.

Jeg vet at mange heller sover en halvtime lengre i stedet for å bruke den halvtimen til å bli en bedre utgave av seg selv. Men jeg mener at du vil få mer energi av å stå opp for å stelle deg enn å “snoose” deg til en halvtime i halvvåken tilstand.

Når du bruker litt tid på å stelle deg vil den psykiske virkningen av at du faktisk ser veldig mye friskere og flottere ut gjøre at du føler deg friskere og mindre sliten. “Bivirkningen” er at du med stor sannsynlighet får et kompliment i løpet av dagen. Det igjen gjør at du får mer selvtillit, føler deg mer attraktiv og flott. Med andre ord synes jeg du skal begynne med å pynte deg for deg selv!

Start med å vaske bort natthuden, smør deg med en krem du vet gjør huden finere, fjern de blå ringene som gjør at du ser trøtt ut med en concealer, frisk opp kinnene med rouge, demp tunge øyelokk med litt skygge, få frem blikket med en maskara og tilfør de tørre leppene litt gloss og farge.

Ta på deg parfymen du vet lukter godt på deg, kle deg opp i kjolen og smykkene du egentlig tenkte du skulle spare til spesielle anledninger og ikke minst, kom deg opp i høyden med hæler!

Denne teknikken har jeg brukt så mange ganger selv! Føler jeg meg dødssliten og syk, men må få ting unnagjort eller at jeg ikke har noe annet valg enn å måtte gjennomføre noe, så er det på med høye hæler slik at jeg blir tvunget til å være rak i ryggen og må gå bestemt.

Det er på de mest slitne og tunge dagene at jeg tar på meg mest sminke og pynter meg med ekstra fin kjole og høye sko, og det funker hver eneste gang!

Klærne, skoene og smykkene jeg har på meg er fra Klingel.no, som er den nest største web-shopen i Tyskland. De har faktisk eksistert i Norge siden 2004, og har over 500 merker og et svært vidt spekter av størrelser og stiler i ulike prisklasser. Klingel har spesialisert seg på europeisk mote som fremhever hver kroppsforms unike skjønnhet, så her kan du også få kortere bukselengder eller bredere såler på skoene.

Jeg er spesielt imponert over smykkeutvalget, og her har jeg valgt meg ut noen favoritter. Skjortekjolen er så anvendelig at den burde være basic i alle garderober. Jeg elsker klassiske plagg og tilbehør med etniske detaljer. Det går aldri av moten, og så kan du stort sett alltid mikse og matsje plagg og tilbehør om hverandre. Dessuten kan du bruke dem på en eller annen måte gjennom hele året.

Mine absolutt favoritter er den svarte skjortekjolen, de svarte pumpsene, vesken med flette og dusk og øredobbene som er formet som drømmefangere, madonnasmykket og alle armbåndene jeg kan kombinere sammen.

Et tips er å variere med forskjellige belter på kjolen, så får du mange ulike type uttrykk på antrekket.

Legg igjen et svar