Lepper,  Makeup

Smart sminkepung til håndbagasjen!

Faktisk trenger du ikke mer enn disse produktene for å få en fin dag- og kveldssminke på ferie. Nå har jeg reist to ganger til Paris i løpet av to uker, kun med det jeg har fått med meg i en håndbagasje. Jeg gidder altså ikke å måtte vente på at min lille koffert skal dukke opp på rullebåndet om jeg ikke absolutt må! Så da er det bare om å gjøre å putte alle mine beauty-nødvendigheter i den lille gjennomsiktige plastposen.

I den skal jeg da altså få med meg all sminken jeg vil bruke for å se representabel ut på events og intervjuer. I tillegg skal den lille posen inneholde smart hudpleie som holder huden min like fin gjennom hele reisen, på tross av aircondition, flyluft, annen mat og drikke. Mine smarteste hudpleietips for reise kan du lese om HER!

Da er kluet å veldig så få produkter som mulig som ikke trenge rå være i posen. Foundation på stift er bare helt fantastisk! Foundation Stick fra Lancôme er superfin til å dekke over pigmentering også, i tillegg til å fungere som en concealer under øynene.

Kremrouge er også supersmart. Her har jeg flere favoritter, blant annet fra Sisley. Blush Stick fra Lancôme kan brukes under lipglossen i tillegg, slik at du har mulighet til å forandre litt på lipglossfargen om du ønsker det.

Jeg må ha en litt lysere concealer, og akkurat nå er All Hour Concealer fra YSL min favoritt. Den fungere nemlig også som en mild highlighter, og det liker jeg! Denne måtte altså i posen. Men den er smal, så det hjelper veldig!

Terracotta fra Guerlain er både solpudder, rouge og highlighter i ett. Den er rett og slett et av mine sommerfavoritter! Jeg legger den fra toppen av kinnet til under kinnet for å gi glød til ansiktet. I tillegg legger jeg den på øyelokket som base før skygge og for å toppe og jevne ut skyggen etterpå.

Jeg har ofte med meg kremskygger, men denne gangen har jeg gått for kajaler som jeg softer ut med fingeren min. På disse to reisene har jeg brukt en svart kajal fra Maybelline jeg har hatt i mange år, og som jeg ikke tror finnes lengre, og Eye Contour Pencil fra Babor i Pacific Green. Den har også en svamp på enden som er fin å duse ut med.

Skyggeskrinet fra Glo Beauty i fargen Northern Light inneholder blant annet en lys og en bronsefarget skygge som du kan bruke til å gi ansiktet enda mer highlight og bronze, om du skulle ønske det. Bruk en liten kost eller bare fingrene til å påføre. Dessuten gir de ekstra mye glam når du sminker deg til kvelden.

Til slutt er det selvfølgelig masse maskara, Lancôme Hypnôse disse gangene, og pleiende lipgloss med litt plumpende effekt slik at jeg ikke trenger å ta med andre leppeprodukter i det hele tatt. Denne nydelige glossen er fra Lip Fusion i fargen Sugar.

Legg igjen et svar